hirdetés

FELFEDEZŐ

Házhoz hozta a kocsmát – a kertjében tákolt össze egy bárt a karantén alatt a brit nő

Kijárni nem lehetett, így inkább ezt a megoldást választotta.
Fotó: mediadrumworld.com / Ashlea Butt / SWNS - szmo.hu
2020. június 05.

hirdetés

A britek ismertek kocsmakultúrájukról, többek közt ettől is megfosztotta az utóbbi hónapokban őket a koronavírus-járvány. Egy 21 éves brit lány azonban úgy gondolta, hogy ha már ő nem mehet el italozni a barátaival, akkor a kocsmát hozza el magához, és nyitott egy bárt a kertjében.

Ashlea Butt családjával közösen valósította meg az ötletet, hogy egy teljesen sajátkezű bárpultot emeljenek a kertben. Az építmény fő eleme a raklap, amelyet a Facebook segítségével szedett össze: kiírta, hogy szüksége lenne néhányra a bárhoz, egy ismeretlen pedig küldött is neki néhányat, méghozzá ingyen. Beszerzett még hozzá festéket, fát, műanyag borostyánt és poharakat, ezekből állította össze saját kezűleg a kis pultot. Arra külön büszke, hogy mindezt összesen 85 fontból, azaz nagyjából olyan 32 ezer forintból hozta tető alá egy hét alatt -

elmondása szerint kevesebb pénzből hozott ki egy saját bárt, mint amennyit egy bulizós estén el szokott költeni.

Családjának így volt hol lazítania, májusban nagyon gyakran vonult ki az öttagú család a kertbe kicsit kiengedni a fáradt gőzt. És bár már Angliában is feloldották a korlátozásokat, Ashlea azonban továbbra is szigorúan betartja a másfél méteres távolságtartást, így még nem hívta át a barátait, hogy végre kipróbálhassák ők is a híres otthoni bárt. Ötletének azonban hamar híre ment a környéken, többen bátorították, hogy készítsen több saját bárpultot és adja el őket.

mediadrumworld.com / Ashlea Butt / SWNS

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk