/felfedezo/hat-even-at-orzott-egy-mekis-sajtburgert-majd-feltette-az-ebay-re/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Hat éven át őrzött egy mekis sajtburgert, majd feltette az eBay-re

Még a legyeknek sem kellett.
Cosmopolitan, fotók: eBay - szmo.hu
2018. július 11.

hirdetés

Hat évvel ezelőtt egy ontariói farmer vásárolt egy sajtburgert a McDonald’s-ban, feltette a polcára, majd ott hagyta. Tudományos kísérlete múlt héten zárult, méghozzá azzal, hogy feltöltötte a burgert és a mellé vásárolt sült krumplit az eBayre – 29.99 dolláros kezdőlicitért (ez nagyjából 8000 forint). Az érdekes az egészben az, hogy a meal nem igazán öregedett meg az évek alatt. Kínosan ehetőnek néz ki hat év után is.

Dave Alexander ugyanis meg akarta tudni, vajon igaz-e a pletyka, hogy a gyorskaja nem igazán bomlik el – és úgy tűnik, igaz. „Bámulatosan jól néznek ki a krumplik. Mintha ma reggel vettem volna – mondta a CBC Radiónak. – A burger egy kicsit megsötétedett. A zsemle olyan kemény, mint egy jégkorong, de igazából az is teljesen újnak tűnik.”

Múlt péntekre a licit elérte a 82 dollárt. A hirdetésben az eladó feltüntette, hogy teljesen új a burger, eredeti tulajdonosa árulja s hogy nem harapott bele senki. Alexander aztán a Twitteren osztotta meg, hogy az eBay levette a posztot, mert az „ételen” nem volt feltüntetve a lejárati dátum. Mintha bárki is meg akarta volna enni. A farmer elárulta, hogy még a legyek sem környékezték meg a burgert az elmúlt hat évben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk