FELFEDEZŐ

Harry Potter-fanok figyelem: magyar fotós varázslatos képein elevenedik meg a Roxfort Expressz

A képeket hazánk egyik kiváló fotósa, Lampert Benedek készítette. Azt is megmutatta, hogyan.

Link másolása

A LEGO augusztusban dobta piacra a 76405 cikkszámú, Roxfort Expressz – Gyűjtői kiadás készletét, amiből a J. K. Rowling-féle Varázsvilág legendás gőzmozdonya építhető meg, méghozzá 1:32-es méretarányban.

A szett több mint ötezer darabból áll és közel 120 cm hosszú, ráadásul a LEGO-koncepciókhoz hasonlóan nem csupán egyszer összerakjuk és végeztünk is, hiszen a filmsorozat négy híres jelenetét is megalkothatjuk a mellékelt figurákkal, méghozzá a felnyitható vagonoknak köszönhetően.

A LEGO fotóiról híres Lampert Benedek pedig ismét varázslatos képekkel „keltette életre” az elképesztően részletgazdag építőjátékot, aki már több mint öt éve kezdett kísérletezni a figurafotó (toy photography) műfajában.

Fotóinak különlegessége, hogy az effekteket manipuláció nélkül a kamera előtt készíti el, így a ködöt, a hófúvást vagy a bemozdulást is a valóságban hozza létre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk