Hajléktalanként az utcán él a modell, aki karrierje csúcsán még milliókat keresett

A '80-as években még úgy élt, mint egy királynő, egy rossz házasság miatt azonban mindent elveszített.

Link másolása

A szupermodellek élete irigylésre méltónak tűnhet: szépek, híresek, a férfiak odavannak értük, bejárhatják a világot, és közben rengeteget keresnek. De a legtöbbjük élete gyökeres fordulatot vesz, miután kiöregszenek a szakmából, szépségük fakulni kezd és a fiatalabb trónkövetelők átveszik a helyüket.

Natasia Urbano története is ezt bizonyítja. A ma már 57 éves nő híres szupermodell volt az 1980-as években, most viszont már Barcelona utcáin él hajléktalanként. Pedig korábban fényűző életet élhetett szépségének köszönhetően.

Milán..

41 Likes, 5 Comments - nastasia urbano (@nurbano518) on Instagram: "Milán.."

Csak 20 éves volt, amikor már a Vogue címlapjain pózolt Európában, majd New York-ba költözött, ahol leszerződött a Ford Models ügynökséghez. Ezután a híres Yves Saint Lauren parfümjének reklámarca is volt, és olyan szupermodellekkel dolgozhatott együtt, mint Linda Evangelista. Celebpartikra is járt, ahol például Melanie Griffith-szel és Don Johnsonnal bulizott, de arra is volt példa, hogy Jack Nicholson, Andy Warhollal, vagy Roman Polanskival ebédelt. Karrierje csúcsán állítása szerint évi egymillió dollárt keresett csupán 20 napi munkával.

"Mindenem megvolt, úgy éltem, mint egy királynő. Magazinok címlapján szerepeltem, és mindenki szeretett"

- emlékezett vissza Urbano.

Milán, Fabrizio Ferri ♥️❤️

48 Likes, 4 Comments - nastasia urbano (@nurbano518) on Instagram: "Milán, Fabrizio Ferri ♥️❤️"

Az élete azután változott meg, hogy találkozott a férfivel, aki később elvette feleségül, majd gyerekeket is szült neki. A nő pénzéből élt a család, ám amikor a férje elhagyta őt, mindent elvett tőle. Csak azok a ruhák maradtak a neki, amik akkor éppen rajta voltak.

"Mindent az én pénzemből fizetett. Csak két napja ismertük egymást, amikor már azt akarta, hogy vegyek egy BMW-t, én pedig, mint egy bolond, írtam egy csekket. Szerelmes voltam..."

- magyarázta a nő, hozzátéve, hogy csak a gyerekeit köszönheti exférjének, a házasságuk egy rémálom volt.

Today how I look, 57 years ?

186 Likes, 36 Comments - nastasia urbano (@nurbano518) on Instagram: "Today how I look, 57 years ?"

Az 57 éves asszony jelenleg Barcelonában él, többnyire az utcán. Ha tud, akkor a barátainál húzza meg magát a kanapén, vagy a bankok előcsarnokában, ahová fotocellás ajtókon lehet bejutni. Minden nap szenvedés számára, már depresszióval is küzd.

"Élni akarok, nem csak túlélni. Már belefáradtam abba, hogy a túlélésért küzdjek és pénzt kéregessek. Az emberek, akik mellettem voltak, elmentek, mindenki elhagyott, de meg sem lepődöm ezen. Szeretném újra látni a gyerekeimet, és visszatérni, helyrejönni, hogy büszkék legyenek rám."

Instagram post by nastasia urbano * Nov 27, 2018 at 12:10pm UTC

47 Likes, 4 Comments - nastasia urbano (@nurbano518) on Instagram

Szerencséjére régi kollégái közül többen felajánlották a segítségüket, amikor megtudták, milyen szorult helyzetbe került az egykori szupermodell.

"Ez teljesen lesokkolt. Senki sem számított erre. Mi mind úgy éltünk, mint a hercegnők, de ő [Urbano] egy istennő volt"

- mondta Ruth Schuler.

Egy másik spanyol exmodell, Hernando Herrera szerint Urbano még sokat adhat a divatvilágnak, ezért szeretne neki segíteni azzal, hogy beszél fotósokkal és ügynökségekkel, akik munkát adhatnak a lecsúszott modellnek.

Forrás: Daily Mail

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk