FELFEDEZŐ

Fogóval próbálta kihúzni a fogát a karantén alatt egy brit nő

A járványhelyzet miatt nem tudott elmenni foghúzásra, ezért úgy gondolta, megoldja magának. Nem biztos, hogy jó ötlet volt.

Link másolása

Fogóval esett neki fájó fogának a brit nő, mivel a járványhelyzet miatt nem tudott elmenni foghúzásra - írja a BBC. Fay Rayward foga azután kezdett fájni, amikor március 25-én kihirdették az orvosi szakrendelésekre vonatkozó korlátozásokat a szigetországban. Elmondása szerint

kijött a tömés az egyik fogából, majd kettétört, ekkor kezdődött a pokoli fájdalom, amelyet úgy írt le, hogy rosszabb volt, mint a szülés.

Konzultált saját fogorvosával, aki azonban csak azt tudta tanácsolni, hogy szedjen fájdalomcsillapítót, a sürgősségin nem fogják ellátni, mivel ez nem számít vészhelyzetnek. Egy másik fogorvos antibiotikumokat ajánlott neki, ám a fájdalom továbbra sem múlt el.

Olyan elviselhetetlenné vált a fogfájás, hogy úgy döntött, saját maga oldja meg a problémát. Otthon, saját kezűleg egy fogóval próbálta meg kihúzni a kérdéses fogat, ám csupán azt sikerült elérnie, hogy a fog meglazult, de a fájdalom nem tűnt el.

Végül másnap addig telefonálgatott, amíg az egyik sürgősségi fogászaton ki nem húzták a fogat, és utána szinte azonnal megszűnt a kínzó érzés.

David Cottham, a Brit Fogorvosok Szövetségégének bizottsági elnöke elmondta, hogy bár a sürgősségi fogászatok kielégítően működtek a karantén alatt, "nagyon, nagyon korlátozott" üzemmódban tudtak csak dolgozni, ami azt jelenti, hogy sokszor inkább kihúztak egy menthető fogat, minthogy időt szánjanak a megmentésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk