FELFEDEZŐ

Fogorvosnál szült meg egy nő, aki azt sem tudta, hogy terhes

Jessica az utcán esett össze, ezután perceken belül jött a baba, „csak elkapni kellett”.
Fotó: oswaldoruiz/Pixabay - szmo.hu
2021. február 21.


Link másolása

A holland Jessica Aaldering a fogorvosi székben szülte meg a kisbabáját. A Herman nevű kisfiú teljes meglepetésként érkezett, mivel az anyának fogalma sem volt róla, hogy gyereket vár - írja a Daily Star.

A 23 éves nő hasa nem indult látványos növekedésnek, ráadásul a menstruációja sem maradt el. Egy nap szúró fájdalmat érzett, miután a fiát iskolába vitte, de ezt még egy korábbi balesetére fogta, amikor a csúszós úton elesett.

Szerencséjére két járőr megpillantotta, látták, hogy súlyos fájdalmai vannak, és alig tud állni. A férfiak az elérhető legközelebbi segítséghez, egy fogorvoshoz vitték a nőt. 

“Minden olyan gyorsan történt, hogy időm is alig volt leülni a fogorvos székébe” - mondta Jessica, aki épp úgy megdöbbent, mint a két intézkedő rendőr.

Egyikük, Rob van Duuren segédkezett volna a szülésnél, de elmondása szerint mire a gumikesztyűt felvette, a baba már kinn is volt, szinte “csak elkapnia kellett”.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk