/felfedezo/felrefujta-a-szel-donald-trump-hajat-igy-kiderult-mennyire-tultolta-a-barnitot-az-arcan/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

FELFEDEZŐ

Félrefújta a szél Donald Trump haját, így kiderült, mennyire túltolta a barnítót az arcán

William Moon fehér házi fotós kapta lencsevégre a pillanatot. A képet fekete-fehérben is megosztotta, ahol még durvább a látvány.
hirdetés

Donald Trump többször is került már kínos szituációba, legutóbb például a Super Bowl után bakizott. Az amerikai elnök ugyanis rossz államnak gratulált a győzelemhez a Twitteren. A ciki elírást ugyan hamar javította, de úgy tűnik, hogy nem elég gyorsan, az internet pedig nem felejt.

Most viszont a haja és a túltolt barnítója okozott kínos perceket neki. Az mindig is beszédtéma volt, hogy vajon miért ilyen furcsán narancssárga árnyalatú Trump arcbőre. Az már a kezdetekről szinte biztos volt, hogy nem betegségről vagy más természetes elváltozásról van szó, hanem valószínűleg az amerikai elnök valamilyen barnítót használ.

A szeme körül ugyanis gyakran fehérebb a bőrszíne, ami a védőszemüveg miatt lehet. Arról pedig jó ideje megy a vita, hogy Donald Trump arcbőre az ügyetlenül alkalmazott spray vagy béna szoláriumozás miatt ilyen. Védőszemüveget ugyanis mindkét esetben használhat.

Pénteken William Moon fehér házi fotós lőtt képeket az amerikai elnökről a munkahelye kertjében, amikor a szél hátrasimította Donald Trump haját. A Twitterre feltöltött felvételen pedig jól látszik, hol ér véget az elnök arcára felvitt sötétebb réteg. Olyan, mintha Trump maszkot viselne.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk