hirdetés

FELFEDEZŐ

Megütötte a főnyereményt, egymillió dollárt hordott a zsebében, de öt hónapig nem tudott róla

Még jó, hogy eszébe jutott kiüríteni pénztárcáját, különben lehet, hogy sose látta volna nyereményét egy feledékeny kaliforniai férfi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 08.

hirdetés

A Powerball sorsjegy nyertes szelvényét május 2-án húzták ki. Már csak 23 nap volt hátra, hogy a szerencsés győztes érvényesíteni tudja nyereményét, mindeddig ugyanis nem jelentkezett. Szerencsére Charles Dudley még időben kapcsolt, különben valószínűleg sosem bocsátotta volna meg magának szórakozottságát.

„Aznap megálltam egy fagyira a georgetown-i Shell-kútnál. Míg vártam, vettem egy Powerball Quick Picket, betettem a tárcámba, aztán el is feledkeztem róla” – idézte őt a CTlottery szerencsejáték-honlap.

Hónapokkal később Dudley úr rendet rakott pénztárcájában és egy rakás régi recept között megtalálta a sorsjegyet. „Akkor megnéztem nyerőszámokat a lottó-honlapon és nem akartam hinni a szememnek. Újra és újra ellenőriztem. A számok stimmeltek. De egészen addig nem fogtam fel, amíg nem néztem utána, hogy hol adták el a sorsjegyet. És a helyszín az enyém volt.”

A boldog nyertes egy 2 dolláros szelvénnyel játszott, nyereménye így a befektetés 500.000-szerese lett.

Mi ebből a tanulság? Ha lottót, sorsjegyet veszünk, véssük emlékezetünkbe (írjuk be noteszunkba, vagy telefonunkba, stb…), hogy mikor lesz a sorsolás. Mert soha nem lehet tudni…

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk