FELFEDEZŐ

Ezt lehet tudni Putyin szerelmi életéről: 30 év házasság, szexi takarítónő és a leghajlékonyabb orosz nő

30 évig volt házas az orosz elnök, válása óta azonban hivatalosan semmit nem árulnak el a magánéletéről. Pedig egy sportolótól állítólag négy gyereke is született.

Link másolása

Vlagyimir Putyin ki nem állhatja, ha a magánéletéről faggatják. Éppen ezért elég keveset is lehet tudni az orosz elnök szerelmi életéről. Az biztos, hogy hosszas vonakodás után elismerte válását, de azóta nincs hivatalos bejelentés Putyin párkapcsolatáról. Ez pedig csak fokozta az állítólagos barátnőkről és eltitkolt gyerekekről szóló pletykákat - írja a Daily Star.

Putyin még akkor ismerte meg első, és eddigi egyetlen feleségét, amikor Ljudmilla légiutas-kísérő volt. Állítólag a fiatal Putyin kifejezetten élvezte az agglegények gondtalan életét, de ez egy csapásra megváltozott, amikor közös barátok révén megismerte későbbi feleségét. A pár 1983-ban kelt egybe, a kereken három évtizedig tartó házasság alatt két lányuk született.

Bár Ljudmilla azt mondta, hogy volt férje mindig is szerető és gondoskodó apa volt, a bulvárlapok szerint már házasságuk alatt is felbukkantak más nők az orosz elnök életében. 1999-ben például egy oknyomozó lap azt állította, hogy Putyinnak viszonya van egy Szvetlana Krivonogikh nevű diáklánnyal. A Proekt értesülését a Kreml határozottan tagadta.

Ennek ellenére a korábban takarítónőként kenyerét kereső fiatal szekere egy csapásra meglódult abban az időben. Szvetlana Krivonogikh pedig ma már az egyik leggazdagabb orosz nő, többek között erotikus műsorairól híres klubjainak köszönhetően. A jól értesültek szerint a húszas éveiben járó nő rendszeresen elkísérte külföldi útjaira az elnököt, akitől 2003-ban lánya is született. Elizabetát több mint 80 ezren követik az Instagramon, ahol mindenki csak Lujza néven ismeri.

Kapcsolatuk egészen addig tartott, amíg Putyin meg nem ismerte a leghajlékonyabbnak tartott orosz nőt. Alina Kabajevávól állítólag 2008-ban kezdődött az orosz elnök románca, vagyis évekkel Putyin válása előtt. A Page Six értesülései szerint a 38 éves egykori tornász most Svájcban bujkál négy közös kiskorú gyerekükkel.

A 69 éves Putyin és Kabajeva hivatalosan soha nem erősítették meg kapcsolatukat, de több közös fotó is készült róluk. Ezek közül az egyik legismertebb egy nyolc évvel ezelőtti, Szocsiban készült felvétel, ahol mindketten jegygyűrűt viseltek. Ez abban az évben történt, amikor a szerelmi életével kapcsolatban mindig szűkszavú orosz elnök elismerte, hogy egy ideje beleszeretett valakibe.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk