hirdetés

FELFEDEZŐ

Ez a kiskutya feláldozta magát gazdájáért a csörgőkígyóval szemben

Nem véletlenül mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 05.

hirdetés

Június 29-e éppen úgy indult Paula Godwin életében, mint bármely másik nap: a lány reggeli sétára vitte két kiskutyáját, Toddot és Coopert, azonban álmaiban sem gondolta volna, hogy így végződik majd kiruccanásuk. Paula elmondása szerint olyan gyorsan történt minden, hogy csak percekkel az események után ocsúdott fel döbbenetéből.

A lány és a két kutya a megszokott, lankás útvonalon sétáltak, azonban az út közepén egy csörgőkígyó feküdt, és mivel Paula nem vette észre, kis híján rálépett az állatra. Figyelmetlensége akár végzetes is lehetett volna, ha a 6 hónapos Golden Retriever, Todd nem avatkozik közbe. A kiskutya egy pillanat alatt gazdája és a kígyó közé ugrott, így végül őt marta meg a támadó állat.

A csörgőkígyó marása mindössze egy negyedmásodpercig tart, azonban mérge olyan erős, hogy akár életét is veszítheti áldozata. Todd sebe rögtön feldagadt, de az állatorvostól kapott ellenszérum szerencsére meg tudta menteni őt. Todd gyorsan felépült a sérülésből, másnap már a kertben játszott pajtásával.

Paula egy Facebook-posztban adta a világ tudtára, milyen hősies tettet hajtott végre kiskutyája, és nem meglepő módon az őrangyalának nevezte őt. Nos igen, nem véletlenül mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja: Todd akár az életét is feláldozta volna gazdája épségéért, nem félt szembeszállni a természet egyik legveszélyesebb ragadozójával sem. A Facebook-poszt pár nap alatt bejárta az internetet, a kutyatulajdonosok most egy emberként ünneplik az állat hősies tettét. Most őszintén, van aki kibírja ezt könnyek nélkül?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk