hirdetés

FELFEDEZŐ

Elzavarták a lovaskocsiról rendelő angol férfit a KFC autós étterméből

A McDonald's-ban kérdés nélkül kiszolgálták. Felkészül a Burger King.
Fotó: Northfoto/Stuart Walker/SWNS - szmo.hu
2020. június 15.

hirdetés

Éppen az utcákat járta lovaskocsijával az angliai Carlisle-ban Ian Bell, amikor megéhezett, és úgy döntött, hogy vesz egy vödör csirkét a közeli KFC-ben. A 55 éves férfi kivárta az autók között a sorát, már majdnem rendelt, amikor megjelent egy menedzser és egyszerűen elzavarta a gyorsétteremtől, írja a Metro.

A KFC alkalmazottja a többi vendég biztonsága és egészsége miatt szólította fel a távozásra a drive-thru részen sorban álló lovaskocsis férfit.

Ian Bell nem érti, hogy mi volt a gond. Jon Jon nevű lova ugyanis nagyon jól nevelt állat, és ezúttal sem viselkedett kirívóan. A férfi végül átkocsizott az egyik McDonald's étterembe, ahol szó nélkül kiszolgálták az autós részlegen.

"Úgy vélem, hogy a kitiltásom a KFC-ből visszataszító és diszkriminatív volt azokkal az emberekkel szemben, akik lovaskocsival járnak. Ahonnan én származom, ez egy tejesen bevett és hétköznapi formája a közlekedésnek"

- mondta Ian Bell.

hirdetés

Az étteremlánc egy közleményben szabadkozott a történtek miatt, de nyomatékosan közölték, hogy egyetértenek a menedzser döntésével.

Ian Bell egyébként egyedül él a tengerparti Silloth városában, ahol a háza melletti mezőn kedvére nyargalászhat a lova. Időnként felpakolja teherautójára Jon Jont és a kocsit, majd behajtanak a 37 kilométerre lévő Carlisle-ba, ahol a lovaskocsival körbekocsikázzák a várost.

Bell azt mondja, ezek után már kifejezetten kíváncsi, hogy melyik autós étteremben hogyan reagálnak arra, ha lovaskocsival érkezik a rendelőoszlophoz. A környék éttermeit biztosan végig fogja próbálni, a következő hely az elképzelése szerint egy Burger King lesz.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk