FELFEDEZŐ

Elvis Presley szerepel a Reszkessetek, betörők! egyik jelenetében az összeesküvés–hívők szerint

A feltételezések szerint a scrantoni repülőtéren bukkan fel a zenész egy pár másodperces cameo erejéig.

Link másolása

Egyes összeesküvés elmélet rajongók szerint Elvis Presley szerepel az egyik legnépszerűbb karácsonyi filmben, írja a LADbible. Mindezt úgy, hogy a Reszkessetek, betörők! első részét 1990-ben mutatták be, vagyis 13 évvel a zenész halála után.

A szóban forgó jelenet 58:42-től kezdődik a filmben, amikor Kevin anyukája a scrantoni repülőtéren szembesül azzal, hogy nem jut haza szentestére Chicagóba.

A repülőtéri alkalmazott és az egyre jobban bepöccenő anyuka beszélgetésének hátterében ácsorog egy szakállas férfi, aki kísértetesen hasonlít Elvisre.

Mivel egyre közelebb van a karácsony és ennek megfelelően újra előkerült a film, a közösségi oldalakon is újra téma Elvis állítólagos cameója. Sokak szerint a férfi annyira hasonlít a memphisi zenészre, hogy biztosan ő az. Mások azonban egyszerűen nevetségesnek tartják a feltételezést.

Az elmélet a filmkészítőkhöz is eljutott. Chris Columbus rendező és a Kevint alakító Macaulay Culkin még a vígjáték audiokommentárjában is szóba hozták az Elvis-összeesküvést, és jót nevettek rajta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk