hirdetés

FELFEDEZŐ

Elpusztult az utolsó gemenci gólyafióka is a bekamerázott fészekben

A fiókát már kedden egész nap magára hagyták a szülei. Végül az éjszaka folyamán többször is elázott, hajnalra pedig már erősen legyengült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 10.

hirdetés

Többször is beszámoltunk róla, hogy a gemenci erdő egyik gólyafészkében emberi szemmel nézve szörnyű dolgok zajlanak. A fészeklakó fekete gólya először május elején elpusztította egyik gyenge fiókáját. Nemsokkal később a Gemenci Ökoturisztikai Központ beszüntette a webkamerás közvetítést is, mert a nézőket felzaklatta, hogy a szülök, Sára és Tóbiás az aszályos időszakban egyre nehezebben tudják etetni a két életben maradt fiókát. Az egyik kicsi június 7-én elpusztult.

A Gemenci Ökoturisztikai Központ Facebook-oldalán pedig szerdán arról írtak, hogy

június 10-én az utolsó fióka is elpusztult.

A Gemenc Zrt. honlapján napokra bontva is leírják, hogy mi történt a kicsivel. Június 7-én a megmaradt fióka egyedül töltötte az éjszakát, délelőtt néha a szárnyait próbálgatta, és láthatóan nagyon várta a táplálékot - írják. Aznap és június 8-án is meglátogatták a szülők, és vittek neki élelmet.

hirdetés

Június 9-én viszont teljesen egyedül volt egész nap.

Június 10-én az egyedül maradt fióka az este és az éjszaka folyamán többször is elázott, hajnalra pedig már erősen legyengült és elpusztult.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk