/felfedezo/elo-videoban-mutatta-meg-a-par-napos-kiselefantot-a-fovarosi-allatkert/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Élő videóban mutatta meg a pár napos kiselefántot a Fővárosi Állatkert

Az állatkölyöknek még nincs neve, de már nagyon érdeklődik a külvilág iránt.
hirdetés

Ismét láthatta a közönség a szombaton született kiselefántot - igaz, továbbra is csak online. A Fővárosi Állat-és Növénykert gondozói egy élő videóban mutatták meg az állatkölyköt.

A videóban az anyaelefánt látható tréning közben, amely során az agyarát, ormányát és a fogait is megvizsgálták. Mindez azonban másodlagos volt a videó szempontjából, a főszereplő ugyanis az anyja lábai közt csetlő-botló, párnapos bébielefánt volt.

A videóban jól látszik, milyen érdeklődő a kiselefánt, többször is kinyúl a gondozó felé a ketrecen keresztül ormányával.

Az állat szombaton hajnalban született, tegnap mutatkozott be, egyelőre csak videóban láthatta a nagyközönség, az állatkert ugyanis a járványügyi szabályoknak megfelelően zárva van.

A most közzétett élő bejelentkezésben az is látható, ahogy az egyik gondozó megfeji az állatot mintavétel céljából. A videóban elhangzik, hogy 2013-ban egy előző kölykét ugyanis nem tudta rendesen táplálni az anya, ezért fejni kellett, majd azt cumisüvegből a kiselefántnak adni. Most azonban nem áll fent ilyen probléma, látszik is a felvételen, ahogy a kiselefánt az anyatejjel táplálkozik.

A videót IDE KATTINTVA nézheted meg.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk