hirdetés

FELFEDEZŐ

Elkészíti kis kedvencünk tökéletes mását mamusz formájában egy cég

Szív-, és lábmelengető lábbelik, hogy egy pillanatra se kelljen elválnunk szeretett állatkáinktól.

Link másolása

hirdetés

Nem tudsz betelni a házi kedvenceddel? Egy pillanatig sem hibáztatunk, hiszen ki találkozott volna olyan kisállattal, aki ne lenne abszolút imádnivaló? A Cuddle Clones nevű cég most azt is lehetővé teszi, hogy egy igazán bájos módon duplán magad mellett tudhasd.

A Cuddle Clones felismerte azt az elszakíthatatlan köteléket, ami a háziállat tulajdonosokat és szőrös "gyermeküket" összekapcsolja. Ugyanakkor, mint tudjuk, ez a kapocs olykor veszélybe kerülhet: például egy utazás, egy albérlet vagy kollégium, esetleg a kisállat halála nyomán.

A cég úgy döntött, hogy kézzel készített, plüss másolatokat, "klónokat" gyártanak - alaposan szemügyre véve a megrendelő kedvencének minden fizikai részletét és személyiségjegyeit egyaránt - így egy tökéletes mamusz formájában születhet újjá Morzsi vagy Cirmi.

A végeredmény nemcsak úgy néz ki, mint a kisállatunk, hanem ugyanolyan melengető és meghitt érzést is biztosít, hála a bélelt papucs formának. A személyre szabott termék nem nevezhető olcsónak, egy pár 199 dollárba, vagyis közel 56 ezer forintba kerül. Azért azt jó tudni, hogy a társaság a profit egy részét állatok segítésére fordítja.

Íme néhány boldog tulajdonos fotója a jól sikerült hasonmásokról és azok eredeti múzsáiról:

hirdetés

Cody and Jack say...coolest Christmas present ever! Thanks Sydni!! #cuddleclones #bordercollie @cuddleclones

117 Likes, 17 Comments - Hal Hawkins (@halinmemphis) on Instagram: "Cody and Jack say...coolest Christmas present ever! Thanks Sydni!! #cuddleclones #bordercollie..."

'Tis the season to be a #CrazyDogMom! How are you celebrating December with your pup? ???❤️ * Shirt by @okidoggypets * Pajamas by @lazyoneinc * Slippers by @cuddleclones * Mug in our @zazzle store

404 Likes, 39 Comments - The Broke Dog Blog (@thebrokedog) on Instagram: "'Tis the season to be a #CrazyDogMom! How are you celebrating December with your pup? ???❤️ * Shirt..."

These darn imposter things are back ??? - - #theworldofbullies #instabully #instabulldog #puppylove #bullygram #bullies #bullybreed #bulldoglife #bulldogs #dog #englishbulldog #dogsofinstagram #petfancy #petstagram #instadog #petstagram #doglover #instagramdogs #dogoftheday #ilovemydog #instapuppy #mydog #puppy #thelifeofaudrey #igbulldogs #picoftheday #nyc #igbulldogs_worldwide #bulldoglovers #bulldoglove

130 Likes, 12 Comments - Audrey (@audreythebulldog) on Instagram: "These darn imposter things are back ??? - - #theworldofbullies #instabully #instabulldog #puppylove..."

TBT to the day Mom got my Cuddle Clone! #TBT #TwinningTuesday #ccTwinning #CuddleClones #Coopers_Towne

15 Likes, 2 Comments - Cooper (@coopers_towne) on Instagram: "TBT to the day Mom got my Cuddle Clone! #TBT #TwinningTuesday #ccTwinning #CuddleClones..."

A huge shout out to my sister for getting me a cuddle clone of my Echo!? #earlybirthdaygift #tripawd #myecho #justlikeher #cuddleclones #australianshepherd #bluemerle #cctwinning #someoneneedsabath ?

48 Likes, 4 Comments - Kelly Logan (@kellyloganxo) on Instagram: "A huge shout out to my sister for getting me a cuddle clone of my Echo!? #earlybirthdaygift..."

Briggs with his #cuddleclones . I am so thankful that we have his cuddleclone to hug. It has helped me through some of the really hard days. We love and miss you forever Mr. B. #labradorretriever #blacklab #cancersucks #fcancer #alldogsgotoheaven

23 Likes, 1 Comments - Victoria Maislin (@asoccerv) on Instagram: "Briggs with his #cuddleclones . I am so thankful that we have his cuddleclone to hug. It has helped..."

Forrás: simplemost.com


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

A Magyar Nemzet feljelentette a Netflixet egy nembináris bölény miatt

A lap szerint korhatárral kéne vetíteni a mesét, ugyanakkor az NMHH hatásköre nem terjed ki a Netflixre.

Link másolása

hirdetés

A Netflix Ridley Jones című meséjében szerepel egy nem bináris bölény, Fred, ő verte ki a biztosítékot a kormányközeli Magyar Nemzet napilapnál. A lap úgy látja, hogy a médiatörvény szerint korhatáros besorolást kellett volna kapnia a mesének, ez viszont nem történt meg, így a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordultak - írja a Média1.

A mesében ráadásul van egy másik szereplő, akinek két apja van.

Az ügy kapcsán kiderült, hogy az NMHH hatásköre nem terjed ki a Netflixre, ugyanis az Hollandiában van bejegyezve, ők pedig csak Magyarországon bejegyzett médiaszolgáltatók felett gyakorolhatnak hatalmat.

Így tehetetlenek a Fredet bemutató mese ellen, pedig a magyar pedofilellenesnek szánt, de az LMBTQ-közösséget is korlátozó törvény nevében léphetnének az ügyben – amennyiben a Netflix Magyarországon lenne bejegyezve.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Ételmérgezés miatt nem vett részt a saját esküvőjén a vőlegény, ezért a menyasszony egy tablettel felszerelt manökennel táncolt

Christine-t sokan csodálták a pozitív hozzáállásáért, és hogy így is emlékezetessé tette a lagzit.
Fotó: TheVictorianYoungsville/TikTok - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

Egy iPaddel ellátott próbabával táncolt egy amerikai menyasszony, miután a vőlegény ételmérgezés miatt nem tudott részt venni az esküvőn - írja az iheartintelligence.

“Amikor a vőlegény hirtelen megbetegszik és kórházba kerül az esküvő napján” - ezzel címmel tették közzé videón is a különös pillanatot, ami az észak-karolinai esküvői helyszín TikTokján közel 900 ezer megtekintést ért el.

A felvételen látható, ahogyan Christine Karmire egyedül táncol vőlegénye, Gannon nélkül. A nő nemcsak a menyasszonytáncot hajtotta végre egyedül, maga vágta fel az esküvői tortát is és fotózkodott vele. Szerencsére a vendégek is örömmel vettek részt a játékban, és többszáz szelfit készítettek a “vőlegénnyel”.

Gannon most már sokkal jobban van, míg menyasszonyát sokan dicsérték “a lehető legjobb hozzáállásért” ebben a kényes helyzetben.

hirdetés
“Tetszett, ahogy alkalmazkodtak a körülményekhez, és végig vidámak voltak” - írta egy kommentelő, míg egy másik hozzátette: “A menyasszony fantasztikusan viselkedett, én biztos végigbőgtem volna.”

Maga a vőlegény is megszólalt a kommentek közt, aki mindössze 2 órával az esemény előtt került kórházba, és még aznap ki is engedték, de már éppen csak beugrani tudott az esküvőjére, hogy hazamenjen a feleségével.

“Ez volt a harmadik esküvői próbálkozásunk a covid alatt, így már nem akartuk halasztani. Szerettem volna, ha legalább Christine jól érzi magát a vendégekkel. Boldogságban élünk már 8 éve, és még sok jó áll előttünk. Most közel 56 órát aludtam, rengeteg üzenetem érkezett, amire válaszolnom kell, de boldog vagyok és egészséges!” - írta Gannon.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Élete legszebb időszakát élte meg egy brit család, miközben az édesapát rákkal kezelték

Amikor Tim rádöbbent, hogy az élete véget fog érni, mindent kihozott belőle, amit tudott - írja felesége, Hilary.
Fotó: Pexels/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

A rákbetegség a családban igazi átok, de ha másképp tekintünk rá, adhat csodálatos dolgokat is - írja a Metro nevű brit lapban Hilary Morgan, akinek férje, Tim 2 éve hunyt el.

Amikor a férfit 2015-ben négyes stádiumú bélrákkal diagnosztizálták, eldöntötte, hogy mindent megtesz a hátralévő idejében, amit addig elmulasztott. A diagnózis előtt a férfi már egy éve minden nap indokolatlanul fáradt volt. Mint utóbb kiderült, a vérszegénység következtében, ám ezt akkor könnyű volt a gyereknevelésre és a munkára fogni.

“A gyermekeink, Molly és William ekkor még csak 10 és 6 évesek voltak. Több forrásból hallottuk, hogy ilyenkor az őszinteség a legjobb megoldás, így mi is elmondtuk nekik, mi történik. Tim azt fájlalta volna a legjobban, ha közös emlékek nélkül hagyja őket” - írja a feleség.

Miután Tim daganatát eltávolították, megkezdték a kemoterápiát, ám ez sajnos nem bizonyult eredményesnek. A férfi azonban több, kísérleti fázisban lévő terápiás módszert is kipróbált. Ezek közt volt, ami olyan eredményesnek bizonyult, hogy 9 hónapra remisszióba került (azaz a szervezetében nem volt betegségre utaló jel).

Tim ez idő alatt a biciklijén edzett, és még a 90 kilométeres, hegyvidéki Dartmoor Demon versenyen is részt vett, ezzel több mint 270 ezer fontot gyűjtve az angol Rákkutatási Intézet (ICR) részére.

“A kezelések ellenére leginkább az maradt meg ebből az időszakból, hogy az otthonunk mindig tele volt nevetéssel és energiával. Tim folyton az ebédlőasztalnál ült, és a képtelen történeteivel szórakoztatta a gyerekeket. Zseniálisan utánozott másokat” - emlékszik vissza Hilary.

hirdetés

A férfi 45. születésnapjára, a saját kérésére óriási bulit rendeztek:

“Megkérdeztem, kit hívjak el, mire azt válaszolta: mindenkit! Olyan volt, mint esküvőt szervezni. Sátrat építtettem, pincéreket és fúvós zenekart fogadtam fel a közel 150 fős bulira. Tim is meglepetéssel készült: egyszercsak előrehívott, megjelentek a tanúk az esküvőnkről, és újra megerősítettük a házasságkötéskor tett fogadalmunkat. Megható, boldog és egyszerre szomorú pillanat volt, mivel a rák addigra már visszatért.”

A férfinek ekkor alkalma nyílt tesztelni egy immunerápiás módszert, amivel Spanyolországban folytattak kísérleteket. A család Barcelonába költözött: egy lakást béreltek a belvárosban, és élvezték a mediterrán őszt. Egy időre a gyerekeket is kivették az iskolából, akik így a szüleikkel lehettek.

A szer összesen 14 hónapig volt hatékony, ám ekkor a betegség ismét visszatért. Újra kemoterápiával próbálkoztak, ami azonban már nem bizonyult hatásosnak.

“Végül már nem tehettünk mást, otthon ápoltuk a férjemet. A gyerekeknek volt a legnehezebb, hiszen már 5 éve húzódott a betegség, és joggal hihették, hogy apa úgyis meggyógyul. Tim is nehezen törődött bele: mindig is fitt volt és erős. Még Barcelonában is futni járt a hegyekbe a kezelés alatt, hiába óvták ettől az orvosok. Bizonyította, hogy még mindig életben van.”

Tim végül 2019 novemberében, 48 éves korában hunyt el. A család óriási temetést tartott, amin több mint 300 fő jelent meg.

A most 16 éves Molly és 12 éves William még mindig küzd a gyásszal, ahogyan az édesanya is. A család ugyanakkor Tim örökségének tekinti, hogy soha nem szabad feladni.

“Furcsán hangzik, de hálás vagyok mindazért, amit Tim kezelése adott a családunknak. Éppen ezért támogatom a mai napig a rákkutatást. A férjem történetéből megtanultam, hogy minden egyes nap életben vagyunk, amíg el nem jön a halál. Elüthet a busz, amikor átmész az utcán, de egészen addig minden pillanatban élsz. Ez nincs másképp egy krónikus betegség esetében sem” - mondta Hilary.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Egy új-zélandi képviselő biciklivel ment be a kórházba, miután megindult nála a szülés

A baba és a politikus is jól vannak.
Fotó: Julie Anne Genter/Facebook - szmo.hu
2021. november 28.


Link másolása

hirdetés

Julie Anne Genter, egy új-zélandi zöldpárti parlamenti képviselő a Facebook-oldalán számolt be a hírről, hogy biciklivel ment szülni - szúrta ki a Telex.

Nagy újság! Ma hajnali 3 óra 4 perckor üdvözölhettük családunk legújabb tagját. Őszintén: nem terveztem, hogy biciklizzek vajúdás közben, de így alakult. A fájások nem voltak olyan vészesek, amikor hajnali kettőkor elindultam a kórházba, de 2-3 percenként követték már egymást és erősödtek, mire 10 perccel később megérkeztünk

- írja Julie a posztban.

A szülés végül nagyon gyorsan és komplikációk nélkül lezajlott, a baba ép és egészséges. Julie egyébként pártjának közlekedési ügyekért felelős szóvivője, továbbá közösségi oldalán rengeteg a biciklis poszt, kedveli ezt a sportot. Előző szülésekor, 2018-ban is biciklivel ment kórházba, így nem is ez volt az első eset.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: