hirdetés

FELFEDEZŐ

Elképesztően vicces a beagle reakciója, miután a gazdája véletlenül áthajt a tálján

Nem lennénk meglepődve, ha GIF készülne a vicces reakcióról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

"Ezt mégis hogy képzelted?"

- nagyjából ez olvasható le annak a beagle-nek a fejéről, melynek gazdája parkolás közben véletlenül áthajtott a tálján. A csalódott kutya gazdája videóra vette az egyszerre megdöbbent és tanácstalan állat reakcióját, amit eddig már több mint 8,5 millió alkalommal néztek meg a Douyinen, írja a Daily Star.

A Tutu névre hallgató héthónapos eb másodpercekkel korábban végignézte, ahogy gazdája kocsija laposra préselte kedvenc tálkáját. Tutu ezután megpróbálja a teljesen kilapított edényt az orrával felfordítani, de nem jár sikerrel.

A kutya reakciójáról készült néhány másodperces videót ezen az oldalon lehet megnézni.

A figyelmetlen gazdi is sajnálkozását fejezte ki a poszt szövegében. Közben a kommentelők azt találgatták, hogy vajon mire gondolhatott a videó pillanatában Tutu. Egyesek szerint annyira kifejező a kutya ábrázata, hogy mielőbb GIF-et kell csinálni a pillanatból a hasonló helyzetekre.

hirdetés

A kutya azóta saját maga választhatta ki az új tálját, miután a gazdája másnap elvitte egy állatkereskedésbe. Tutu egyáltalán nem volt szemérmes, és a legnagyobb tálat választotta ki, ami csak készleten volt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk