/felfedezo/eljatszotta-sajat-elrablasat-hogy-igy-gyujtson-penzt-kovetoitol/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Eljátszotta saját elrablását, hogy így gyűjtsön pénzt követőitől

Később azt állította, hogy mindezt csak jótékony célból csinálta.
hirdetés

Elég bizarr módon próbált pénzt szerezni követőitől egy amerikai színésznő, aki eljátszotta saját elrablását - írha a Ladbible.

Masika Kalysha Instagramra töltött fel egy meglepően hitelesnek tűnő videót (amelyet azóta természetesen már eltávolítottak), amelyben fehérneműben mutogatta a testét beborító zúzódásokat, és elmesélte, hogy emberkereskedők verték meg és rabolták el.

Egyben arra kérte rajongóit, hogy az OnlyFans-profiljára utaljanak pénzt, mert akkor megmenekül elrablóitól.

Az OnlyFans az utóbbi időben lett nagyon népszerű, az oldal lényege, hogy csak fizető feliratkozók láthatják a csatornát, akik pénzt küldhetnek az illetőnek, aki cserébe videóban teljesít feladatokat. Elsősorban pornográf tartalom található rajta, de vannak más, sokszor egészen bizarr dolgokat művelő felhasználók is.

hirdetés

Miután Kalysha eltüntette a videót, nem sokkal később feltöltött egy újat, amelyben elismerte: a zúzódásokat egy sminkes csinálta az éppen forgó sorozatához, és valójában kutya baja. A megrökönyödött követőket azzal nyugtatta, hogy nem ment el teljesen az esze, az akciójával csupán fel akarta hívni a figyelmet a R.O.S.E Organization munkájára, amely az emberkereskedelem áldozatait támogatja. Állítólag az összegyűlt pénzzel is csak nekik akart segíteni.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk