hirdetés

FELFEDEZŐ

Egymilliárd forint értékű autót tört ripityára a tizenéves amerikai youtuber

Apjáé volt a Pagani, ami már a múlté.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 19.

hirdetés

A milliárdos befektető Tim Gillean 17 éves fia, a youtuberként tevékenykedő Gage kölcsönvette apja egyik méregdrága és nagyon különleges luxussportkocsiját, egy Pagani Huayra Roadstert. A fiú előszeretettel vezette apja autóritkaságait, ez a mostani kalandja nem végződött jól - számol be róla a vezess.hu.

A baleset részletei nem ismertek, annyi biztos, hogy az a Texas állambeli Dallasban történt, és tudni lehet, hogy a helyszínen készült fotók alapján teljesen összetört autóból a fiatal sértetlenül szállt ki. A rendőrök adatfelvétele után nem sokkal el is hagyta a helyszínt.

A baleset utáni pillanatokról egy videó is készült:

A Pagani Huayra Roadster becslések szerint bőven több mint 1 milliárd forintnyi összegbe került tulajdonosának. Az egyébként sem olcsó szupersportautón olyan egyedi elemek vannak, mint a lila karbon karosszéria vagy a kifejezetten Gillean ízlésére szabott beltér. Nem mellesleg egy ilyen Huayra közel 1 évig készül a Paganinál.

A Huayra teljesítménye sem hagy kívánnivalót maga után: álló helyzetből 100-as tempóra 3 mp alatt gyorsul, a végsebessége 370 km/óra, mindez 764 lóerős motorjának köszönhető.

hirdetés

A YouTube-on egy olyan videót is találhatunk, ahol a vidám fiatal korábban Uber-sofőrnek ált a szerény kisautóval:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk