FELFEDEZŐ

Egy rakétán lovagol a kecsketestű Elon Musk – érdekes szobor készült a világ leggazdagabb emberéről

Elon Musk rajongói egy 30 méter hosszú emlékművet készítettek hősüknek, amit Texasban fognak megmutatni neki.

Link másolása

A Twitter új tulajdonosa a rajongói jóvoltából egy olyan szobrot kap, ami 600 000 dollár, azaz nagyjából 240 millió forint értékben készült.

A szobron Elon Musk feje egy kecske testén látható, aki pedig egy rakétán ül.

Először furcsának tűnhet, hogy miért éppen egy kecske testére helyezték a világ leggazdagabb emberének fejét. A kecske angolul goat, amely a "minden idők legnagyobbja" (greatest of all time) mozaikszava is egyben. Aki pedig a szobrot készítette, nem más, mint a $EGT, azaz az Elon GOAT Token kriptovaluta cég. Úgy tervezik, hogy a szobrot a milliárdos munkahelyén, Texasban fogják megmutatni Musknak.

„Valójában csak találkozni akarunk vele, és átadni neki a szobrot. Végül is ő a leginnovatívabb ember az életben, ezért a kecske, azaz minden idők legnagyobbja”

- mondta az $EGT képviselője a DailyMail beszámolója szerint.

Egyben hozzátette, hogy az emlékművet Elon számos teljesítménye és a kriptovaluta iránti elkötelezettség tiszteletére készítették.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk