/felfedezo/egy-ferfi-beleugrott-a-niagara-vizesesbe-es-tulelte/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Egy férfi beleugrott a Niagara-vízesésbe - és túlélte

Ez azért nagy szó, mert a helyi temető igazgatója szerint amióta az eszét tudja, ez csak három embernek sikerült. A többi kísérletező mind meghalt.
CNN. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 10.

hirdetés

A kanadai Ontario rendőrsége adta ki a közleményt az egyelőre sok rejtéllyel övezett esetről. Kedd reggel kapták a riasztást, hogy valaki beleesett a Niagara-vízesésbe, egész pontosan a Patkó-zuhatagba.

Amikor kiérkeztek, a szemtanúk arról számoltak be, hogy a férfi szándékosan átmászott a védőkorláton, és nem beleesett, hanem beleugrott a zuhatagba. Hogy miért, azt egyelőre nem tudni. Az biztos, hogy 57 métert zuhant, aztán egy időre eltűnt.

A mentőcsapat a Niagara-folyó szélén, a köveken ülve talált rá. A férfi élt, de megsérült, azonnal kórházba szólították. Azóta már az is kiderült, hogy a sérülései nem életveszélyesek.

A helyi Oakwood temető igazgatója, Tim Baxter azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a Niagara-vízesés történetében ő összesen három emberről tud, aki életben maradt, miután beleesett a zuhatagba. Az egyikük érdekes módon évtizedekkel ezelőtt egy hétéves kisfiú volt.

A videóért lapozz.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk