hirdetés

FELFEDEZŐ

Egészséges ikreket szült az a brit nő, aki kómában volt a koronavírus miatt

Az orvosok kevés esélyt adtak annak, hogy a gyermek - mert akkor még nem tudták, hogy ikreket vár - életben marad az édesanya súlyos állapota miatt.
Fotó: Bryan Green / SWNS / Northfoto - szmo.hu
2020. október 12.

hirdetés

Olyan súlyos tünetei voltak a koronavírus miatt egy terhes brit nőnek, hogy kómába kellett helyezni, mikor végül sikeresen felébredt, akkor derült ki, hogy ikreket vár. Az egészséges kislányok múlt héten születtek meg Belfastban - írja a Belfast Telegraph.

Danielle Martinnál kilenchetes terhesen jelentkeztek a koronavírusra jellemző tünetek: nehezen kapott levegőt. Az állapota olyan gyorsan súlyosbodott, hogy orvosai utasítására a terhes kismamát mesterséges kómába helyezték. Partnerének, Bryan Greenek azt mondták, hogy a magzat valószínűleg nem éli túl az édesanya súlyos állapotát - akkor ugyanis még úgy tudták, hogy csak egy gyermek fejlődik a méhében.

10 nappal később azonban Danielle jobban lett és felébredt a kómából, az orvosok pedig megdöbbentő hírt közöltek vele: a vizsgálatok kimutatták, hogy nem egy, hanem két baba növekszik benne.

Férjét nem egy, hanem rögtön három jó hírrel hívta: egyrészt azzal, hogy felébredt, ikreket vár, és mindkét gyermek jól van. A férfi először azt hitte, hogy csak viccel, ám végül sikerült feldolgoznia a remek híreket.

Bryan Green / SWNS

hirdetés

Danielle múlt héten adott életet Avának és Ameliának, akik teljesen egészséges babaként jöttek világra, semmi jelét nem mutatva annak, hogy édesanyjuk betegsége és a kóma bármit is ártott volna neki.

"Egészen elképesztő csoda ez számunkra. Ők a mi kis hercegnőink. Van három fiunk, és most mellé érkezett két lány is - kész bolondokháza lesz nálunk."

- nyilatkozta a lapnak a büszke apa.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk