hirdetés

FELFEDEZŐ

Durván megalázták az étteremben a szülinapos, vegetáriánus lányt

Pedig csak annyit kérdezett, miért adtak neki marhaburgert?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 19.

hirdetés

Amikor az ember a születésnapját ünnepli szereti, ha a nagy napján mindenki kedvesen bánik vele. Sajnos a 27. születésnapját ünneplő brit Jade Marshall napja viszont nem alakult ilyen kellemesen, sőt.

Miután a vegetáriánus lány marhaburgert kapott egy angol pubban a kikért vegetáriánus burger helyett, nemhogy nem kértek tőle elnézést, még meg is alázták őt barátai előtt - írja a Daily Mail.

Miután Jade jelezte a problémát komoly konfliktus alakult ki közte és az őt kiszolgáló pincérnő között. Míg a pincérnő állította, hogy igenis vega burgert hozott, a lány ragaszkodott a saját igazához.

Ezután a pincérnő agresszívan egyre közelebb lépett a lányhoz, majd kiabálni kezdett vele, és mindenki előtt hazugnak nevezte a vendégét.

A pub személyzete szintén biztos volt benne, hogy vega burger volt, Jade nem volt hajlandó megenni. Az őt ért megaláztatásért végül a pub kompenzálni akarta és egy 80 euró értékű utalványt ajánlottak neki, de hiába: a lány nemhogy nem fogadta el, de mivel kiabáltak vele és hazugnak nevezték, ezért biztos, hogy soha többet nem megy oda vissza, ahol így bánnak a vendéggel.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk