/felfedezo/dns-teszt-buktatta-le-az-orosz-tinit-aki-azt-hazudta-hogy-egy-tizeves-fiutol-szult-gyereket/
hirdetés

FELFEDEZŐ

DNS-teszt buktatta le az orosz tinit, aki azt hazudta, hogy egy tízéves fiútól szült gyereket

A lány azért hazudott, mert állítása szerint a gyermek apja megerőszakolta, és nem tudta feldolgozni a történteket.
hirdetés

Kiderült, hogy nem mondott igazat gyermeke apjáról az az orosz tini, aki egy tévéműsorban állította: egy 10 éves fiútól terhes. A nagy port kavaró ügynek DNS-teszt vetett véget, ebből derült ki, hogy az augusztusban született gyermek apja nem a 10 éves Ivan, hanem egy másik tinédzser, akit a lány nemi erőszakkal vádolt meg - írja a Daily Mail.

Nagyon sok ember szemöldöke szaladt a magasba, amikor

januárban egy 13 éves orosz tini, Daria Sudnishnikova azt állította egy beszélgetős műsorban, hogy a mellette ülő tíz éves, és majdnem egy fejjel alacsonyabb kisfiútól terhes.

Hiába kérdeztek meg szakértőket, akik szerint kizárt, hogy egy tízéves kisfiú bárkit teherbe tud ejteni, Daria ragaszkodott a történethez. A lányból azóta furcsa influenszer lett immár 474 ezer követővel, aki nagyon szívesen mutogatta terhességét, most augusztusban pedig meg is született a kislány, Emelia. Időközben azonban letartóztattak egy 15 éves gyereket, aki állítólag megerőszakolhatta Dariát, ám a lány továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy Ivan a gyermek apja.

hirdetés

A rendőrség által elrendelt DNS-teszt aztán bebizonyította, hogy tényleg nem a most már 11 éves Ivan a gyermek apja, ahogyan azt Daria mindezidáig állította, hanem egy most 16 éves fiú, akit a lány nemi erőszakkal vádolt meg.

A lány érdekes magyarázattal állt elő: elmondása szerint azért találta ki a hazugságot Ivanról, mert szégyellte, hogy megerőszakolták a házuk lépcsőházában.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk