hirdetés

FELFEDEZŐ

Csak a biztosítókötele tartotta fent: életveszélyes helyzetbe került egy ablaktisztító a viharos szél miatt

Az orkán miatt elszabadult az emelőszerkezetük, még az ablakba is becsapódott. A szemközti házból videóra vették a hajmeresztő esetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 26.

hirdetés

Komoly veszélybe került két ablaktisztító a kanadai Edmontonban egy hatalmas üvegfalú felhőkarcoló külső takarítása közben. Péntek délután olyan erősen kezdett fújni a szél, hogy a felvonószerkezetüket össze-vissza lengette, még az ablakokat is betörte - számolt be a hajmeresztő esetről az Edmonton Journal.

A szemközti házban dolgozók észrevették az életükért küzdő munkásokat, hangosan kiabálni, sikítozni kezdetek. Egyikük azonban felvételt készített a szörnyű látványról.

Ezen jól látszik, hogy

a viharos szél hogyan dobálja az emelőszerkezetet. Az állvány egyik vége ráadásul többször becsapódik az üvegfalba is, amelytől az egyik munkás kiesik a tartóból és csak a biztonsági kötele tartja a levegőben himbálódzó embert.

A lap beszámolója szerint végül tűzoltók és rendőrök érkeztek az épülethez, és nekik sikerült megállítani a szerkezetet és kiszabadítani a két munkást rémes helyzetükből.

hirdetés

VIDEÓ: Az ablaktisztítók küzdelméről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk