hirdetés

FELFEDEZŐ

Csak 182 cm széles, de közel 400 millió forintot kérnek érte – eladó a legkeskenyebb londoni ház

Két hálószoba, terasz, art deco fürdőkád és tipikus angol tűzhely keresi 96 négyzetméteren új tulajdonosát.
Fotók: Winkworth - szmo.hu
2021. február 09.

hirdetés

Még egy normál méretű ágy sem fér el keresztbe London legkeskenyebbnek tartott házában, melyet most eladásra kínál tulajdonosa, írja a CNN. A 6 láb (182 cm) széles kék ház 950 ezer fontért (387 millió forint) került fel a Winkworth ingatlanügynökség honlapjára.

Ugyan az utcafrontról sokaknak valóban a Harry Potter és a Főnix Rendje filmben felbukkanó alig észrevehető ház juthat eszébe, de a keskeny épület valójában ötemeletes és teljes területe meghaladja a 96 négyzetmétert.

Az angol főváros nyugati részén, Shepherd's Bushban található ingatlan két hálószobával rendelkezik, a fürdőszobában pedig egy eredeti art deco fürdőkád várja új tulajdonosát. Az alagsorban található konyhában a brit konyhákra jellemző AGA tűzhelyen lehet feltenni a levesnek valót.

Már ebből is kiderül, hogy az eredetileg kalapszalonként működő parányi épület legutóbbi tulajdonosa jócskán átalakította a belső teret. Juergen Teller divatfotós ezeken felül az alagsorba étkezőt álmodott, míg a második emeleten van a dolgozószoba, az egyik hálószoba és a tetőterasz is. A harmadik emeleten fürdőszoba, egy gardrób és kifejezetten zuhanyzásra kialakított helyiség található, míg a negyedik emeleten kapott helyett a nagyobb hálószoba.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk