hirdetés

FELFEDEZŐ

Szex a sznúkerasztal alatt, pofátlan megcsalás, meztelenül mászkáló vendégek – bizarr sztorik luxushotelekből

Most bepillanthatsz egy egészen zárt világba.

Link másolása

hirdetés

Minden hotelban történnek furcsaságok, kezdve a bizarr szexjátékoktól a furcsa halálesetekig. Egy dolog mindegyikben közös: a személyzet tud róla. A The Sunon négy hotel munkatársai mesélnek furábbnál furább történeteket.

Vér és hatalmas dildók a luxushotelben

Maria Smith egy elegáns hotelban dolgozott, ahol többnyire sztárok szálltak meg, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. Velük nem is volt probléma, csak becsekkoltak, majd pár nappal később kicsekkoltak. Voltak olyanok is, akiknek rendszeres foglalásuk volt, és minden héten más hölggyel érkeztek a hotelba. Azonban minden évben megrendezésre került egy motoros találkozó, amikor igazán fura vendégek érkeztek. Az egyik jómódúnak tűnő pár például mocskos ágyneműt és hatalmas dildókat hagyott a szobában. Maria legdurvább esete is az egyik ilyen motoros esemény alatt történt. Egy idős embernek felrobbantak a belei, és a szobában vérzett el.

A szőnyeg a falak, minden csupa vér volt.

Már a folyosóról lehetett érezni a bűzt. Maria azt mondta, olyan volt belépni a szobába, mint egy Quentin Tarantino filmbe. "Ilyenkor a lehető leggyorsabban kell kitakarítanunk a szobákat, hogy újra ki lehessen őket adni" – mondta Maria.

hirdetés

Férjek, akik a nászéjszakán tovább is állnak

Anna Thistlethwaite egy 4-csillagos szállóban volt recepciós. A nászéjszakák nagy többsége úgy zajlott a szeme előtt, hogy a pár bevágódott a szobába, majd a férj megvárta, míg a részeg felesége elaludt. Aztán kilopózott a szobából, majd nem sokra rá egy másik nővel szexelt a szomszédban. Néha átnézett, hogy a felesége alszik-e még, majd ment vissza az új nőhöz. Erre mindig akkor jöttek rá a recepción, mikor összekeverték a szobakulcsokat, és nekik kellett megoldani a kínos szituációt. A konferencia heteken is sok megcsalást láttak. A legdurvább az volt, mikor

a feleség is megérkezett a hétvégére, és fogalma sem volt arról, mit csinált a férje hét közben.

Természetesen ezeket a hotelban dolgozóknak csendben kellett végignézniük, hiszen "a vendégeknek mindig igaza van."

Drága pezsgők és szex a sznúkerasztal alatt

Josh Tully szintén egy luxushotelban dolgozott Nagy-Britanniában. Az egyik vendég speciális kérése az volt, hogy mire megérkezik, egy 500 fontos behűtött pezsgő várja a szobában. A hotel beszállítója azonban cserben hagyta őket, így improvizálniuk kellett.

Egy 20 fontos házi pezsgőt adtak neki, és a fickónak fel sem tűnt.

Megköszönte nekik, hogy ennyit fáradoztak érte és elmagyarázta, hogyan lehet íz alapján megállapítani a különbséget. A dolgozóknak természetesen mindezt fapofával kellett végighallgatniuk. Josh azt is megtanulta, hogy az emberek eléggé bohók lesznek, mikor elutaznak a hétvégére. Egyszer rátalált egy párra, miközben a sznúker asztal alatt szexeltek. Észrevették Josht, azonban nem zavartatták magukat, és folytatták tovább, amit addig csináltak. Josh sem tudott mit tenni, így otthagyta őket. Amikor kifelé jövet elhaladtak Josh mellett, bólintottak egyet hálájuk jeléül.

A Pucér Panzió

Maria Andrews egy 4-csillagos hotelben látott olyan dolgokat, hogy állítása szerint már semmi sem tudja meglepni. Egyszer például, mikor a szobaszervizt szolgálta fel, egy férfi anyaszült meztelenül nyitott ajtót. Maria betolta a kocsit, lepakolta az asztal a sört és a rágcsát, majd mikor megfordult, hogy átadja a számlát vette észre, hogy a férfinek merevedése van és a pénisze sem éppen kis méretű. A felesége a fürdőszobában feküdt a kádba szintén meztelenül. Maria szerint egyikük sem volt részeg, csak nyilvánvalóan exhibicionisták. Egy másik meztelen történet is kijutott Marianak.

Egy nő teljesen meztelenül jött le a recepcióra

azzal a történettel, hogy kizárta magát a szobájából, mert összetévesztette a bejárati ajtót a fürdőszobáéval. A dolgozók egy szavát sem hitték, azt gondolták, biztosan rajtakapták valakivel. Hosszú percekig kellett a recepción várakoznia, amíg átfuttatták a rendszeren a személyazonosságát. Természetesen az összes biztonsági kamera rögzítette az útját a szobájától a recepcióig.

Címlapkép: Unsplash


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
„Együtt élünk a legjobb barátnőmmel, a férjeinkkel, és együtt neveljük a gyerekeinket - ez eddig a legjobb évem!”
A két barátnő két baráthoz ment férjhez, majd a gyerekeikkel összeköltöztek, és roppant jól érzik magukat!

Link másolása

hirdetés

Madison és Curstin barátnők, akik 13 éves koruk óra sülve-főve együtt voltak, sőt, ahogy az sok barátnőnél szokás, megfogadták, hogy sosem hagyják el egymást, bármi is történjék. Ilyenkor persze nem szokott semmi különleges történni, családjuk lesz, gyerekeik, és ez már elég ahhoz, hogy lazuljon a kamaszkori barátság. Náluk azonban nem így történt - írta meg a Mirror.

Szintén még kamaszként ismerkedtek meg két sráccal, Zach-kel és Carterrel, akik szintén jó barátok voltak. Össze is jött a két pár, máig együtt vannak, össze is házasodtak, gyerekeik lettek.

De a szokatlan rész a mesében most jön: pár hét különbséggel adott életet a két nő a gyerekeiknek, Curstinnek egy fia lett, Cade, Madison pedig ikreket szült, Jenningset és Evie-t.

hirdetés
Majd tavaly év elején meghozták azt a döntést, hogy a két család összeköltözik. Az apropó az volt, hogy Zach, aki katona volt, leszerelt, és úgy gondolták, hogy a visszailleszkedés így könnyebben fog menni. Először arra gondoltak, csak ideiglenesen költözik egybe a két család, de aztán annyira bejött nekik, hogy úgy döntöttek, együtt is maradnak.

"Együtt neveljük a gyerekeinket mint egy nagy család. A babáinknak jobb gyerekkora lesz így, mint amilyen nekünk volt. A legjobb barátok vagyunk, akik valószínűleg a legjobb barátokat nevelik. Ez volt az eddigi legboldogabb évem - mondta Madison egy TikTok-videóban.

@thetwinpletfamily toxic is so 2010 #dobetter #twinplets #unconditionallove #MyPlayoffPicks #fypシ #4lifers #fyp #bff #mombestfriend #familyischosen #doingbetter #foryou ♬ Pope Is a Rockstar - Sales

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Türkmenisztán elnöke elrendelte, hogy oltsák el a „Pokol Kapujában” évtizedek óta égő tüzet
Az égő krátert máig rejtélyek övezik, az elnök már 2010-ben is utasítást adott a tűz eloltására.

Link másolása

hirdetés

Türkmenisztán elnöke elrendelte, hogy zárják be az országban található "Pokol Kapuját", és "találjanak megoldást" a hatalmas sivatagi gázkráterben évtizedek óta égő tűz eloltására - írja a BBC.

Gurbanguli Berdimuhamedov elnök a döntést környezetvédelmi és egészségügyi okokkal magyarázta, valamint a gázkitermelésbe is bekapcsolnák a jelenleg turistaattrakcióként funkcionáló területet a jövőben. "Értékes természeti erőforrásokat veszítünk el, amelyekből jelentős hasznot tudnánk termelni, és népünk jólétének javítására fordítani" - mondta az elnök.

Berdimuhamedov 2010-ben egyszer már elrendelte a tűz eloltását. 2013-ban aztán mégis inkább természetvédelmi területté nyilvánította.

Sokak szerint a tűz úgy keletkezett, hogy 1971-ben egy szovjet fúrási művelet során a fúrótorony alatt beomlott a föld, és a helyén egy körülbelül 70 méter átmérőjű és 20 méter körüli mélységű kráter maradt. A mérgező gázkibocsátás megelőzése érdekében a geológusok úgy döntöttek, hogy a földgázt meggyújtják. Azt remélték, hogy a tűz néhány napon belül elemészti a barlangban található összes földgázt, majd kialszik. A földgáz azonban még mindig ég, lassan 50 éve folyamatosan, így a helyiek elnevezték a barlang maradványát "a Pokol Kapujának".

George Kourounis kanadai felfedező, aki 2013-ban leereszkedett a kráter mélyébe és megvizsgálta azt, arra jutott, valójában nem lehet tudni, hogyan keletkezett. A helyi türkmén geológusok szerint ugyan a hatalmas kráter az 1960-as években alakult ki, de csak az 1980-as években kezdett el égni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Nagyon valószínűtlen, hogy két perc után is ezen a gépen leszel – a világ legrövidebb menetrend szerinti repülőútja
A naponta kétszer-háromszor induló járatra nyolc utas fér fel, a repülőjegyért pedig átlagosan 15 fontot (6-7 ezer forintot) kérnek el.

Link másolása

hirdetés

Nyolc utas zsúfolódik be egy Volkswagen-lakókocsi méretű kabinba. A motorzaj fülsiketítő. WC-re nem lehet elmenni. Mégis van valami különleges a Loganair LM711-es járatában, amire maximum két perc után rá is jössz. Ez ugyanis a világ legrövidebb, menetrendszerinti repülőútja, amelyről a CNN számolt be.

A Skócia északi részén fekvő Orkney-szigetcsoport szélén elhelyezkedő Westray szigetet a még kintebb lévő Papa Westray szigettel összekötő járat a Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legrövidebb menetrend szerinti légi járata. Ami nem is csoda hiszen a mindössze 2,7 kilométeres távolságot kevesebb idő alatt éri el, mint amennyi idő alatt a legtöbb utasszállító az utazómagasságot.

Ha jó napot fogunk ki, kedvező széllel és könnyű poggyászokkal mindössze 53 másodpercig tart az út – ez egyben az eddigi rekord is.

A járatot leginkább a mintegy nyolcvan fős helyi lakosság használja. Nyáron turisták, főleg kirándulók és a repülés szerelmesei is megfordulnak a gépen. A naponta kétszer-háromszor induló járatra nyolc utas fér fel, a repülőjegyért pedig átlagosan 15 fontot (6-7 ezer forintot) kérnek el.

A legjobban azok járnak, akiknek sikerül az első sorba ülniük – innen ugyanis a pilótát közvetlen közelről figyelhetjük vezetés közben. Nem választhatjuk azonban meg, hogy hova ülünk. A biztonság érdekében a kiosztás a súly egyenletes eloszlásán alapul a repülőgépen.

Videó: A repülőút

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Befagyott hattyúkhoz riasztották a madármentőket, videó is készült a kiszabadulásukról
Bár nem volt egyszerű, a két madár végül szerencsésen ki tudott menekülni a szorult helyzetből.

Link másolása

hirdetés

A téli hideg miatt elkezdett befagyni Kistokajon a tó. Két hattyú azonban a jég fogságába esett. A szorult helyzetüket látók a madármentőket hívták segítségül.

A Madármentő Állomás Mályi - Bird Rescue közösségi oldalán számoltak be az esetről. Mint írják:

"Befagyott hattyúkhoz riasztottak minket Kistokajból. Ma érkezett a hívás, hogy a kistokaji tavon látnak két hattyút, amik nem mozdulnak és lehet, hogy belefagytak a tóba.

Kimentünk és ezeket a képsorokat készítettük" - áll a bejegyzésben. A feltöltött videó alapján azonban szerencsére jó vége lett a történetnek.

Bár nem volt egyszerű, de megérte a madarak küzdelme, saját erőből ki tudtak menekülni szorult helyzetükből.

VIDEÓ: A hattyúk megmeneküléséről

hirdetés

Az egyik kommentelő megírta, hogy a kiérkező madármentők elmondták, hogyan lehet hasonló helyzetben segíteni:

"ilyenkor köréjük kell dobálni ágakat vagy kavicsokat, hogy megtudjuk, tudnak-e mozdulni".

Mályi Természetvédelmi Egyesület mentési és tanácsadási céllal működik. Az állomás Miskolc vonzáskörzetében, 30-40 km körzetben tud rászoruló madarakon vagy vad kisemlősökön segíteni, vagy a megfelelő helyre továbbjuttatni. Sérült madár bejelentése: 06 30 689 2727

Mályi Természetvédelmi Egyesület Számlaszáma: 11600006-00000000-63004951

Bővebb információk ITT


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: