FELFEDEZŐ

Bezáratták az első szexbaba-bordélyházat Kínában, pedig nem is sérti a törvényt

A tulajdonos szerint igenis szükség és nagy igény van erre a szolgáltatásra, ezért jogi úton próbálja elérni, hogy továbbra is működhessen a vállalkozása.
Fotó: Weibo - szmo.hu
2021. március 25.


Link másolása

Óriási érdeklődés övezi az első kínai szexbaba-bordélyházának sorsát, amelyet két héttel ezelőtt záratott be a rendőrség.

Az Ai Ai Le nevű hely tulajdonosa két évvel ezelőtt kezdett el szexbabákkal foglalkozni. A bordélyházat egy olyan szencseni gyárkomplexum közelében nyitotta meg, ahol a dolgozók 80 százaléka férfi, és a környéken is nagyon sok, 120 ezer férfi él. Li Bo fontosnak érezte, hogy segítsen az egyedülálló férfiak - és nem csak a munkásosztályba tartozók - szexuális szükségleteinek kielégítésében.

Ezért hozta létre az első olyan helyet Kínában, ahol ki lehet próbálni a szilikonos szexbabákat óránként csak 15-35 dollárért, vagyis kb. 5-10 ezer forintot kell fizetni. Az ügyfelek különböző tematikus helyiségek közül választhatnak, például van hotelszoba, irodahelyiség, börtöncella, kórházi osztályos vagy osztálytermes lakosztály is.

A szexbabákból is van bőven választék a formák és méretek alapján, mindegyik különlegessége, hogy akár 40 fokos hőmérsékletre is fel lehet melegíteni őket. Vannak olyan babák is, amelyek csak alsótesttel rendelkeznek - ezek a tulajdonos szerint gazdaságosak és "a célt szolgálják".

Nem sokkal a nyitás után már naponta 70 férfi tért be a bordélyházba, ahol azóta már több ezren fordultak meg. A hatalmas sikert kihasználva a 34 éves férfi tavaly decemberben egy másik örömtanyát is megnyitott egy ipari parkokkal körülvett munkásnegyedben, ahol szintén nagyon népszerű lett a szolgáltatás.

A helyi rendőrség azonban múlt héten indoklás nélkül arra kötelezte a tulajdonost, hogy zárja be a bordélyházait. Jogi szakértők szerint higiéniai aggályok merülhettek fel.

Bár a prostitúció szigorúan tilos és 5-10 év börtönnel büntetik Kínában, nincs olyan törvény, amely korlátozná a nem emberi szexuális szolgáltatásokat. Ezt a kiskaput használta ki Li Bo, aki nagyon felháborodott a rendőrségi akción. Szerinte ugyanis igenis szükség és nagy igény van erre a szolgáltatásra. Ezt két példával is alátámasztotta:

"Volt egy olyan ügyfelem, aki hetente egyszer jött, amíg a felesége terhes volt. Miután beszéltem vele, kiderült, hogy a neje mondta neki, hogy jöjjön el. A szexbabám volt a második szexuális partnere egész életében. De volt egy mozgáskorlátozott kliensem is, aki csak bicegve tudott menni. Miután kipróbálta a szexbabát, azt mondta, hogy 'ez volt életem legfenségesebb szexuális élménye'".

A hét elején a helyi sajtónak és a nyilvánosságnak címzett levelében kijelentette, hogy

nem hagyja annyiban a dolgot, jogi úton próbálja elérni, hogy tovább üzemeltethesse a bordélyházait.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: