hirdetés

FELFEDEZŐ

Bedobta a hóba másfél éves kisfiát egy amerikai síelő, ezzel kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

Cuki családi videónak indult a télváró videó, jókora botrány lett belőle az Instagramon. Az olimpiai bajnok síelő nem győz magyarázkodni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 29.

hirdetés

Rengetegen kiakadtak Julia Mancuso új videóján, melyben 17 hónapos kisfiát egy óriási kupac hóba dobja a két éve visszavonult profi síelő, írja a The Sun.

A 2006-os torinói téli olimpián óriás-műlesiklásban aranyérmet szerző 36 éves amerikai sportoló még november utolsó napján posztolta az Instagramra a felvételt, amiben a kis Sonny úgy landol, hogy csak a sapkája bojtja látszik ki a hóból.

Mancusót több kommentelő is támadni kezdte, amiért szerintük feleslegesen kockáztatta a gyerek épségét. Az egykori síelő a videó elején a teraszukon frissen lehullott hóba dobja a gyereket. Utána már a házban öleli magához, miközben azt kérdezi a kisfiútól, hogy mindenki arra kíváncsi, hogyan érezte magát a hóban, és hogy ki akarja-e újra próbálni.

Akad olyan kommentelő, aki szerint Mancuso eredetileg cukiságnak szánt videója a tökéletes példája annak, hogy kell helytelenül bánni egy gyerekkel. Mások pedig a védelmükbe vették a síelőt, aki szerintük amúgy is "hóprofi", így az égvilágon semmit nem kell megmagyaráznia.

A vita odáig fajult, hogy Mancuso végül néhány napja egy újabb videót posztolt az Instagramra, amiben bemutatja és el is magyarázza a megosztó első felvétel kulisszatitkait. Ebből kiderül, hogy nem azonnal hajította a gyereket a hókupacba, hanem

hirdetés
alaposan előkészítette a jelenetet: először csak lengette a kisfiút a hó felett, majd mivel láthatóan élvezte, a következő lengetésnél óvatosan a hóba huppantotta. Miután a gyerek láthatóan ezt is élvezte, következett a nagy dobás.

A nő hozzáteszi: a kis Sonny egyáltalán nem volt veszélyben, mivel egész nap szakadt a hó, és férjével együtt pontosan tudták, hogy a hókupac alatt semmilyen olyan tárgy nem található, ami veszélybe sodorhatta volna gyereküket.

Az eredeti videót eddig közel 290 ezerszer nézték meg. A második videót már 10 ezernél is többször indították el.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk