/felfedezo/bedobta-a-hoba-a-masfel-eves-kisfiat-egy-amerikai-sielo-ezzel-kiverte-a-biztositekot-a-kommenteloknel/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Bedobta a hóba másfél éves kisfiát egy amerikai síelő, ezzel kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

Cuki családi videónak indult a télváró videó, jókora botrány lett belőle az Instagramon. Az olimpiai bajnok síelő nem győz magyarázkodni.
hirdetés

Rengetegen kiakadtak Julia Mancuso új videóján, melyben 17 hónapos kisfiát egy óriási kupac hóba dobja a két éve visszavonult profi síelő, írja a The Sun.

A 2006-os torinói téli olimpián óriás-műlesiklásban aranyérmet szerző 36 éves amerikai sportoló még november utolsó napján posztolta az Instagramra a felvételt, amiben a kis Sonny úgy landol, hogy csak a sapkája bojtja látszik ki a hóból.

Mancusót több kommentelő is támadni kezdte, amiért szerintük feleslegesen kockáztatta a gyerek épségét. Az egykori síelő a videó elején a teraszukon frissen lehullott hóba dobja a gyereket. Utána már a házban öleli magához, miközben azt kérdezi a kisfiútól, hogy mindenki arra kíváncsi, hogyan érezte magát a hóban, és hogy ki akarja-e újra próbálni.

Akad olyan kommentelő, aki szerint Mancuso eredetileg cukiságnak szánt videója a tökéletes példája annak, hogy kell helytelenül bánni egy gyerekkel. Mások pedig a védelmükbe vették a síelőt, aki szerintük amúgy is "hóprofi", így az égvilágon semmit nem kell megmagyaráznia.

A vita odáig fajult, hogy Mancuso végül néhány napja egy újabb videót posztolt az Instagramra, amiben bemutatja és el is magyarázza a megosztó első felvétel kulisszatitkait. Ebből kiderül, hogy nem azonnal hajította a gyereket a hókupacba, hanem

hirdetés
alaposan előkészítette a jelenetet: először csak lengette a kisfiút a hó felett, majd mivel láthatóan élvezte, a következő lengetésnél óvatosan a hóba huppantotta. Miután a gyerek láthatóan ezt is élvezte, következett a nagy dobás.

A nő hozzáteszi: a kis Sonny egyáltalán nem volt veszélyben, mivel egész nap szakadt a hó, és férjével együtt pontosan tudták, hogy a hókupac alatt semmilyen olyan tárgy nem található, ami veszélybe sodorhatta volna gyereküket.

Az eredeti videót eddig közel 290 ezerszer nézték meg. A második videót már 10 ezernél is többször indították el.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk