/felfedezo/bableves-vagy-csirkepaprikas-zsenialis-fedelet-raktak-a-tejfolosdobozra-megkonnyitik-minden-magyar-eletet/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Bableves vagy csirkepaprikás? - Zseniális fedelet raktak a tejfölösdobozra, megkönnyítik minden magyar életét

Ráérzett egy cég a piaci résre...
hirdetés

Minden magyar ember pontosan tudja, hogy egy kólásflakonban, ami látszólag vízzel van teli, valójában pálinkát tartanak :), és a különböző fagyis/jégkrémes dobozokban pedig a legtöbb háztartásban töltött káposztát és pörköltet tárolnak jórészt. Nem, nem dobjuk ki, jó lesz az a maradéknak a mélyhűtőben. A CreativAds talált egy terméket, amely erre a jó szokásunkra érzett rá.

A magyar tejfölt forgalmazó Alföldi Tej úgy gondolta, hogy a magyaroknak a nagy tejfölösdoboz is hasonlóan kitüntetett helyet foglal el az életükben, és ha nem dobják ki, akkor valószínűleg valamit tárolnak benne otthon.

Gondoltak egyet, és a fedelét kicsit újrahúzták, segítséget adva ezzel a háziasszonyoknak/embereknek, hogy könnyebben kezelhessék a mélyhűtőben lapuló fagyasztott maradékokat.

Íme:

CreativeAds - Kreatív reklámok a nagyvilágból

Gondolták pályafutása nagy részét úgysem tejföl tárolásával tölti a doboz, ami a Carte d'Or "pörkölt tároló" fagylaltos dobozok méltó ellenfele lett az utóbbi években... :D :D

hirdetés

Mint látjuk, egyszerűen csak be kell ikszelni a megfelelő ételt, és így nem kell bontogatni a mélyhűtőből kibányászott cuccokat, hanem ránézésre tudjuk majd, hogy mi van bennük.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk