/felfedezo/az-emberek-neha-hangosan-felnevetnek-ha-bemutatkozom-ilyen-a-harry-potter-nevvel-elni/?pg=2
hirdetés

FELFEDEZŐ

„Az emberek néha hangosan felnevetnek, ha bemutatkozom” - ilyen a Harry Potter névvel élni

hirdetés

Azonban nem ő az egyetlen Harry Potter a világon. A cikk említést tesz egy ausztrál férfiról is, akinek szintén J.K. Rowling híres figurájával megegyező a neve. A 37 éves, Melbourne-i Harry Potter ráadásul testnevelő tanárként dolgozik, így szinte mindenkinek azonnal a legismertebb varázslósport ugrik be a neve hallatán.

"Ma kviddicsezünk órán, tanár úr? Nem kéne Önnek véletlenül a Roxfortban órát adnia ma?"

- viccelődnek vele rendszeresen a diákok.

Az ausztrál férfi pontosan emlékszik arra a napra is, amikor először szembesült azzal, hogy hamarosan világhírű lesz a neve. Akkor még Angliában élt, és éppen egy vonaton ült, amikor meglátta egy óriásplakáton az első film reklámját. Már ekkor érezte, hogy ez hatalmas lesz, és ez az ő életét is megváltoztatja majd.

Az ausztrál Potter azt mondja, hogy

az emberek sokszor nem hiszik el a nevét, sőt az is előfordult már, hogy hangosan felnevettek, amikor bemutatkozott. Ráadásul nem is ő az első Harry Potter a családban, hanem a sorban csak a harmadik, mert nagyapját és nagybátyját is így hívják.

Tavaly novemberben végül úgy döntött, hogy küld a varázslótanonc megteremtőjének, J.K. Rowlingnak egy üzenetet Twitteren. A tweetben azt írta, hogy a két lánya, Iris és Ivy lassan kezdenek megbarátkozni azzal, hogy milyen menő neve van az apukájuknak. Ő pedig alig várja, hogy a 2 éves és 4 éves kislányok picit nagyobbak legyenek, és olvashassa nekik a Harry Potter-könyveket.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk