hirdetés

FELFEDEZŐ

Autót vett 9 éves kislányának, az internet szétszedte az ausztrál anyát

Nem is akármilyet, egy kb. 25 milliós Mercedest.
hirdetés

25 millió forintot érő Mercedest vett egy ausztrál édesanya lányának, amiben még semmi furcsa nem is lenne, ám a szóban forgó gyerek még csak kilenc éves - írja news.com.

A 40 éves Roxy Jacenko Sydney egyik ismert üzletasszonya, Instagramjára rakott ki három fotót, amin egy 84 500 dolláros (azaz kb. 25 millió forintos) fekete Mercedes-Benz GLC 350 van, a leírásból pedig kiderül, hogy

a kocsi a kilencéves lányáé, Pixie-é. A gyermeket be is taggelte, ugyanis akinek luxusautója van, annak Instagram-fiók is dukál.

A képek alatt természetesen megindult a kommentháború, ami akörül a kérdés körül forgott leginkább, hogy miért is kell egy kilencéves kislánynak saját autó, amikor még jogosítványa sem lehet. A felzúdulás miatt aztán az ausztrál portál megkereste Jacenkot, aki meg is magyarázta a vételt:

azért vette az autót, hogy lányát a lehető legnagyobb biztonságban hordhassa iskolába.

hirdetés

Tehát igazából a kislánya miatt vette magának.

Az ausztrál körökben ismertnek számító nőt nem először érte kritika fényűző életstílusa miatt - előszeretettel mutogatja például luxusautó-flottáját - ám ismét elmondta a lapnak: egyáltalán nem érdeklik az ezt célzó negatív megnyilvánulások.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk