hirdetés

FELFEDEZŐ

Átverés áldozata lett a brit nő, aki az autóját is eladta, hogy találkozzon egy amerikai katonával

Julie Price a nagymamája jegygyűrűjétől is megvált, hogy repjegyet vehessen a férfinak.
john.ramos/Instagram - szmo.hu
2021. február 07.

hirdetés

Csaló verte át a 35 éves Julie Price-t, aki egy valódi amerikai katona, Jonathan Ramos képeivel ismerkedett vele az interneten - írja a Daily Star.

Az egyedülálló anya egy éven át beszélgetett WhatsAppon a férfival, akinek állítása szerint nem volt pénze őt meglátogatni Angliában.

Mivel másképp nem tudta előteremteni a repjegy árát, Julie az autóját, a tévéjét és eljegyzési gyűrűjét is eladta, hogy végre találkozhassanak - így összesen 5000 fontot, azaz több mint 2 millió forintot utalt át neki.

A szintén Jonathan néven bemutatkozó bűnöző, ezen felül iTunes és Amazon ajándékkártyákat is kifizettetett Julie-val, arra hivatkozva, hogy afganisztáni bázisukon csak ezeket eladva tud internethez jutni.

hirdetés
“Most már szégyellem, de teljesen beleszerettem egy idegenbe. Azt hittem, ő van a képein, hogy ő egy katona, aki a hazájáért harcol. Utólag már tudom, hogy hülye voltam” - árulta el a nő.

Julie azt is hozzátette: egy friss szakítás és édesapja 5 hónappal azelőtti halála miatt különösen sebezhető állapotban volt, amikor a férfi 2018 szilveszterén ráírt. Hamar szerelmet vallott neki, majd ajándékkártyákat és pénzt kért tőle.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk