FELFEDEZŐ

Álomszép látvány a Solti Kis-Duna télen is

A Solti Kis-Dunát az 52-es út mellett, a dunaföldvári Beszédes József-hídtól nem messze találjátok. Sokan átutaznak arrafelé,érdemes egy séte erejéig letérni a főútról. A fotók nézve: megéri.
Fotók: Mohai Gyula - szmo.hu
2022. december 22.


Link másolása

Mohai Gyula, dunaföldvári fotós egyik kedvenc helyszíne a Solti Kis-Duna. A drónnal készült képek a téli Duna és a vízpart mesevilágát mutatják be ámulatba ejtő színekkel.

Ha átutazóban arra jártok, térjetek le a főútról és sétáljatok egyet! A természet téli nyugalma és páratlan szépsége láttán,bármelyik évszakban szívesen tértek majd vissza. Főleg, ha szerettek horgászni...

A Solti Kis-Duna Dunaföldvár és Solt között, az 52-es út mellett található. Egy "Horgásztanya" felirat jelzi, hol kell lekanyarodni a főútról.

A név magáért beszél, hiszen a Solti Kis-Duna valóságos horgászparadicsom. A mellékág hossza 5,6 km, átlagos vízmélysége 3 m, területe 13 hektár. A meder rendkívül változatos 1-7 m-es vízmélység váltakozik szabad és akadós részekkel. Nem állandóan zárt területről van szó. Amikor a budapesti vízállás 3,5 méteres, a terület összeköttetésbe kerül az élő Dunával.

A vizet gyönyörű pontyok, amúrok és harcsák lakják, kiváló a csuka és balin állomány is, valamint szép süllők is horogra akadnak. Akik az egyéb halakra szeretnének horgászni, azoknak sem kell elkeserednie, hiszen csapatostól járnak a különböző keszegek, a kárász és a compó ezen kívül hatalmas busák is forognak a vízben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk