hirdetés

Állítólag vegetáriánus volt a kutya, leraktak egy tál húst elé, de az eb furán reagált

Szerinted a zöldségtálat vagy a húst választotta?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 03.

hirdetés

Ciki kis jelenet zajlott le Lucynak, egy brit asszonynak köszönhetően a This Morning című műsorban. A nő azt mondja: a nyári melegben növényekkel kezdte etetni a kutyáját, amely állítása szerint azóta teljesen vegetáriánus lett, és nem is kér húst.

A nő egyébként nem vegetáriánus, bár azt mondja: próbál kevesebb húst enni. Ez még a műsorba meghívott állatorvost, Scott Millert is meglepte, aki saját bevallása szerint amint meghallotta, hogy egy "vegetáriánus" kutyához hívják szakérteni a műsorba, azt gondolta, hogy biztos egy vegán kutyája lesz az.

A doktor aztán kifejtette, hogy a vegetarianizmus az emberek esetében kulturális-morális választás kérdése, de a kutyák mindenevők.

Erre Philip, az ITV népszerű reggeli műsorának vezetője viszont bejelentette, hogy ebben a műsorban igenis lesz választási lehetősége a kutyának, Viharnak, aki elé leraktak egy tál zöldséget és egy tál húst.

Nos a kutya nem dilemmázott sokat, azonnal elkezdte falni a húst, aztán beleszagolt a zöldségestálba, de rögtön visszatért a húshoz. Párszor még beleszagolt a zöldségtálba, de véletlenül sem evett bele, a húst viszont lelkesen falta tovább.

hirdetés

Should Your Dog Become a Vegetarian? | This Morning

Subscribe now for more! http://bit.ly/1JM41yF Lucy put her dog Storm onto a vegetarian diet during the very hot summer months, but was this the right thing to do, and can making your pets go vegetarian be bad for their health? Vet Scott Miller has the answer.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk