/felfedezo/alabama-fiu-gyalogolt-munkaba-elso-nap/
hirdetés

FELFEDEZŐ

32 kilométert gyalogolt a 20 éves fiú, hogy időben ott legyen első munkanapján, így fogadták

Csodálatos történet egy fiúról, aki nem ismert lehetetlent, ha a kötelességéről van szó.
hirdetés

Izgalmasan indult egy 20 éves amerikai diák pályafutása új munkahelyén. Walter Carr egy költöztető céghez jelentkezett munkára ám az első napja előtti este tönkrement az autója, amivel dolgozni ment volna. Barátai és barátnője sem tudta elfuvarozni, ezért úgy döntött, gyalog indul munkába.

Csakhogy az alabamai fiú Homewoodban élt, másnap reggel pedig az onnan 20 mérföldre lévő Pelham városában kellett kezdenie. Ez egy 7 órás gyalogutat jelentett,

és mivel Carr szerette volna bizonyítani, hogy mennyire elkötelezett a munka iránt, már éjfélkor elindult, hogy reggel 8 előtt odaérjen.

Hajnali 4-kor már 14 mérföldnél járt, amikor a rendőrök megállították:

"Azt kérdezték: 'te meg hová mész?', mire én mondtam, hogy 'tudom, hogy nehéz elhinni, és nagyon őrülten hangzik, de épp munkába tartok'"

hirdetés

- mesélte Carr.

A rendőrök aztán elvitték reggelizni egy gyorsétterembe és arról is gondoskodtak, hogy legyen ebédje. Ezután templomnál kitették a fiút, aki egy kicsit megpihent, majd folytatta útját. Már csak alig 4 mérföldnyire volt a célponttól, amikor ismét megállította egy rendőr, aki viszont már pontosan tudta, kicsoda Walter Carr, és elvitte ahhoz a házhoz, ahol a diáknak aznap költöztetnie kellett. Az ott lakó Jenny Hayden Lamey és férje ragaszkodtak ahhoz, hogy a srác aludjon valamennyit, mielőtt nekiáll a munkának.

Amikor végeztek a költöztetéssel, a ház asszonya Facebookon osztotta meg Carr történetét, kiemelve, hogy mennyire el van ragadtatva a fiatalember kitartásától.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk