/felfedezo/a-pitbullja-mentette-meg-a-ferfit-akire-egy-capa-tamadt/
hirdetés

FELFEDEZŐ

A pitbullja mentette meg a férfit, akire egy cápa támadt

A család kedvence az autóban hallotta meg a segélykiáltásokat, és azonnal cselekedett.
hirdetés

Hősies kutyája mentette meg egy kaliforniai férfi életét. James White júliusban a Bodega-öbölnél horgászott, amikor egy hétkopoltyús tehéncápa akadt a horgára. Tíz percen át küzdött a 180 centis állattal, mire partra tudta vonszolni.

Mikor a horgot ki akarta venni belőle, a cápa elkapta a bokájánál, és olyan erővel szorította, hogy nem tudta lefejteni magáról. Egy artériát talált el, így a horgász lábából azonnal ömleni kezdett a vér. Bár próbált menekülni, az állat harapása nem engedte. Közben segítségért kiáltott.

Ezt hallotta meg a család kutyája, aki az autóban volt. Valahogy kijutott a kocsiból, és azonnal a gazdája mellett termett.

Az egy éves, 45 kilós Darby a cápa kopoltyúját kezdte harapni, ám ettől az még jobban szorította a fogait.

A férfi inkább elküldte volna a kutyát, ám az a cápa farkát kapta el, és úgy húzta fel a dombra. Az állat ekkor engedett, és White kiszabadult.

hirdetés

A horgász a cápát visszadobta a vízbe, az állat pedig továbbállt.

A férfi szerint sokkal rosszabbul végződött volna a "kalandja", ha nincs a kutyája. A hősies ebet, akit Házi Vízilónak is szoktak becézni, eddig is családtagként kezelték, ám az eset óta még fontosabb lett számukra - mesélte el a történetét a horgász az NBC-nek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk