/felfedezo/a-kisorsolt-nyeremeny-ezerszereset-jelentette-be-veletlenul-egy-angol-teves-musorvezeto-de-senki-nem-vette-eszre/
hirdetés

FELFEDEZŐ

A kisorsolt nyeremény ezerszeresét jelentette be véletlenül egy angol tévés műsorvezető, de senki nem vette észre

Kivéve persze a twitterezők és a műsor szerkesztői. Mire a javítás adásba került, már elszabadult az interneten a pokol.
hirdetés

"Egy belföldi vakáció és 250 ezer font, ide utazik"

- mondta tévedésből Phillip Schofield kedd reggel a brit ITV népszerű reggeli műsorának nyereményjátékában. Pedig a boldog nyertes a valóságban csak 250 fontot (99 ezer forint), és nem az összeg ezerszeresét, vagyis nagyjából 99 millió forintot nyert, szúrta ki a Daily Star, és a műsor szerkesztői.

A bejátszás után a műsorvezető sűrű elnézéskérések közepette javította a tévedését, és a biztonság kedvéért meg is mutatta a végig a telefonvonalban várakozó férfinek, hogy a nyeremény helyes összege 250 font.

Schofield ezzel csak az élő adásban elhangzottakat tudta menteni, de addigra a Twitteren már záporoztak a kommentek a 250 ezres álomnyeremény bejelentéséről.

Nem ez volt a műsorvezető első baklövése az elmúlt időszakban. Korábban az egyik vendégükkel a belső egyszarvú megtalálásról beszélgettek, amikor Schofield közölte, hogy a meditálás közben éppen egy egyszarvút simogat. Ennél is tovább ment és úgy fogalmazott, hogy "egy nagyon nagy szarvat" simogat. A szarv angolul 'horn', a kifejezést pedig az izgalomban lévő hímvesszőre is használják.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk