hirdetés

FELFEDEZŐ

A hamvasztás előtt percekkel jöttek rá, hogy életben van a halottnak hitt nagymama

Az nő testét buddhista hagyományok szerint hideg koporsóban tartották három napig a helyi templomban. A férjnek tűnt fel, hogy még lélegzik és a szeme is mozog.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 25.

hirdetés

Pajzsmirigy-daganatba halt bele a kórházban október 20-án egy 70 éves nő Thaiföldön – legalábbis ezt hitte mindenki. Férje már éppen a hamvasztáshoz készítette elő a holttestet, amikor az asszony váratlanul visszatért az élők sorába, számol be a nem mindennapi esetről a The Sun.

A halál beállta után az orvosok átadták a halottnak vélt nő testét a családnak, hogy buddhista hagyományok szerint felkészítsék a nagymama testét a temetésre. Ennek során három napig a helyi templomban feküdt a nő egy koporsóban, majd a hamvasztás előtt a férje letörölgette az arcát egy nedves kendővel. Ekkor tűnt fel a 73 éves férfinek, hogy a felesége még gyengén ugyan, de lélegzik, és úgy látta, hogy a nő pislogott is.

Azonnal értesítette a mentőket, de közben megpróbálta újraéleszteni az asszonyt. Közben fedezte fel, hogy egyáltalán nem állt be a hullamerevség sem. A nőt végül sikeresen visszahozták az életbe, utána rögtön melegvizes palackokkal próbálták megfelelő szintre emelni a testhőmérsékletét, és testmasszázzsal igyekeztek normalizálni a vérkeringését.

"Röviddel a hamvasztás előtt még megérintettem a feleségemet, hogy boldog következő életet kívánjak neki, ekkor mozdult meg a szeme. Azonnal hívtam a gyerekeket, de ők azt hitték, hogy hallucinálok" - mondta a boldog férj.

A nagymama most családja körében lábadozik, de az orvosok szerint elég rossz állapotban van, kevés esélyt adnak neki a felépülésre.

hirdetés

A csodával határos megmenekülésről videó is készült:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk