/felfedezo/a-campus-legszegenyebb-lanyaval-akartak-versenyt-szexelni/
hirdetés

FELFEDEZŐ

A campus legszegényebb lányával akartak versenyt szexelni

Erőszakos gólyák a durhami egyetemen.
hirdetés

Aligha fogadják egyetemi polgárrá a hónap végén azokat az ifjakat, akik a durhami egyetem campusában legaljasabb ösztöneik szabadon engedésével kezdték ténykedésüket.

Ahogyan az manapság gyakori, a közösségi médiában való ostoba szereplési vágy buktatta le őket. Az egyetem diákjai egyik Facebook-csoportjában ugyanis, amely „a durhami fiúk, akikről mindenki beszél” néven szerepel, arról cseteltek, hogy miként erőszakolnak majd meg lányokat, és hogy megosszák-e egymás közt az erről szóló történeteket. Felidézték a korábbi eseteket, amikor az egyetemen ilyen erőszakos cselekmények történtek, de egyiknek sem lett büntetőjogi következménye, sőt, még az áldozatot nevezték kurvának.

Azt is elfecsegték az öntelt „gólyák”, hogy a „flancos fickók” megkeresik az egyetemen a legszegényebb elsőéves lányt és versenyszerűen valamennyien lefekszenek vele. Még azt is megtárgyalták, hogy milyen drogokkal kábítják el.

Elszörnyedt társaik az üzenetek kiszivárgása után azonnal jelentették az ügyet az egyetemi hatóságoknak, miközben nyilvánossá tették azt a diákok hivatalos oldalán. Azonnal vizsgálatot indítottak és ígéretet tettek a magukról megfeledkezett diákok eltávolítására, akik megsértették az egyetemi közösség által képviselt értékeket és magatartási normákat – idézte Daily Mail 

A csoport egyik tagja a helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy a leendő elsőévesek csetelésükkel nem szándékoztak „tárgyiasítani” a nőket, csupán „meg akarták ismerni egymást”. Ezzel azonban csak olajat öntött a felháborodás tüzére. „Mint anya, halálra rémülök, hogy 18 éves fiúk képesek ilyen undorító módon viszonyulni a nőkhöz” – írta egy asszony. Egy névtelenségbe burkolózó diák szerint ezek után nem csoda, ha félnek a lányok az egyetemre jönni.

hirdetés

A Mail felidézi, hogy Durhamnek már eddig is elég rossz híre volt e téren: az elmúlt 3 évben négy diákot is bíróság elé állítottak szexuális támadás vádjával, de végül valamennyit felmentették.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk