/felfedezo/a-8-legrosszabb-etel-amelyet-az-elso-randin-valaszthatsz-jol/
hirdetés

FELFEDEZŐ

A 8 legrosszabb étel, amit az első randin választhatsz

Több ételnél az evés módja okozhat kevésbé szexi pillanatokat, valamelyik pedig garantálja, hogy leedd magad.

Link másolása

hirdetés

Az első randik mindig nehezek: izgulsz, nem tudod mit vegyél fel, reméled, hogy nem ejtenek át, stb. Mikor végre meg van tökéletes ruha és elindulsz az étterem felé, minden energiáddal azon vagy, hogy jó első benyomást tegyél.

Elsőre, szerencsére, úgy tűnik: minden jól alakul. Jól elbeszélgettek, majd rendelsz egy spagettit jó sok szósszal, anélkül, hogy belegondolnál a következményekbe. Amikor kihozzák, rájössz, hogy egy óriási kihívás elé állítottad magad: a spagettit nem tudod szépen felpörgetni a villára, és így kénytelen van beszippantani őket, ami miatt tutira tele lesz a fehér pólód kis piros cseppekkel. Nem egy szép látvány.

De hogy tudsz elkerülni egy ilyen szituációt? Valószínűleg, ha kicsit alaposabban tanulmányoztad volna az étlapot, megmenekülhettél volna egy ciki helyzettől. Egy nemzetközi etikett szakértő, Jacqueline Whitmore most összeszedte, mik azok az ételek, amiket mindenképpen hanyagolnunk kellene az első randin.

Bármi, amin piros mártás van.anything-with-a-red-sauce

Ahogy fentebb már említettük, a piros szósz kellemetlen esetekhez vezethet. Marinara szósz helyett például bölcsebb tejszínes krémet, vagy olívaolajat kérni a tésztára, csak előtte meg kell bizonyosodni róla, hogy fokhagyma nem lesz benne.

hirdetés

Homárlobster

Ez az előkelő étel lehet, hogy jó ötletnek tűnik, de azok a kihívások, amik egy homár megevése elé állítanak, nem azok, amikkel szembe akarsz nézni az első randin. "Tudatában kell lenned, hogy van ott valaki, aki figyeli az étkezési szokásaidat" - mondta Whitmore. Nem könnyű elegánsnak maradni, miközben éppen szétdarabolsz valamit az asztalon.

Főtt kukoricacorn-on-the-cob

Talán ez egy egyértelmű nemnek tűnik, de néha váratlanul érkezik, mint köret. Szerencsére többféle módja van az elfogyasztásának: szépen ki lehet vágni a csutkát, vagy meglehet oldani, hogy szépen körbe edd - mondja a szakértő.

Spagettispaghetti

Bár a Susi és Tekergő című mese romantikus jelenete miatt azt hiheted, ez jó választás, mégis ez az olasz étel rengeteg veszélyt rejt magában. Hasonló problémákat vet fel, mint az első pont, ugyanis a tésztákat vagy egyesével eszegeted meg - de az órákba telne-, vagy egyszerűen fogsz egy kanalat, aminek a segítségével feltekered a villádra. Sok szerencsét!

Bármilyen bordalamb-chops

Kicsit rágós meló lehet, és nehéz elvágni is. Ha mindenképpen húsra vágysz, a bélszín például máris egy jobb választás lehet.

Francia hagymalevesfrench-onion-soup

Nem feltétlenül a hagyma a gond, inkább a sajt, ami a levesben van. Amikor eszed, a sajt nyúlni fog a tányér és a szád között, ez pedig kellemetlen lehet. Kényeztesd magad ezzel a francia különlegességgel inkább egy másik este.

Gigantikus szendvicsekgigantic-sandwiches-and-subs

Ez vonatkozik a tacóra, burritóra, és óriási hamburgerekre is. Lehet, hogy jó ötletnek tűnt a szendvics, ami duzzad a belevalóktól, de hamar rájössz, hogy rosszul döntöttél, amikor próbálod betuszkolni a szádba az ételt. Szerencsére a szakértőnek erre is van megoldása: "Ha már úgy esett, hogy túl nagy a szendvics, egyszerűen fogj egy kést és villát, és vágd ketté" - mondja.

Talán ez furcsán fog kinézni, de akkor is jobb, mint kellemetlen helyzetbe kerülni. A fogaid, a ruhád, és a randid is értékelni fogja.

Csirkeszárnyakchicken-wings

Ezt lehet szinte a legkevésbé szépen enni, nem valami eszközbarát. "Jól gondold meg ezt rendeled-e" - mondja a szakértő. "Nem otthon vagy."

A legfontosabb, hogy legyenek jó étkezési szokásaid. Nem feltétlenül az számít, mit rendelsz, az viszont igen, hogy hogyan fogyasztod el, ugyanis ez lesz a döntő abban, hogy a randi partnered akar-e majd újra találkozni veled, vagy sem. "Ne egyél nyitott szájjal, ne csámcsogj, ne beszélj evés közben, ne igyál túl sokat" - tanácsolja Whitmore. Az is nagyon fontos, hogy ne légy undok a személyzettel, "ez sok mindent elárul a személyiségedről" - teszi hozzá.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk