/felfedezo/900-kilo-apropenzzel-fizetett-luxusauto/
hirdetés

900 kiló aprópénzzel fizetett álmai luxusautójáért egy szalonban egy férfi

Egy kisteherautón, gondosan berolnizva vitte be a közel 20 millió forint értékű aprót. Az eladók hívták a bankot, tíz órán át számolták a pénzt.
Odditycentral - szmo.hu
2018. szeptember 29.

hirdetés

A kínai Tongren városának exkluzív BMW-szalonjában alighanem senki sem számított arra, hogy ilyen "munkás" napra ébrednek. Egyszer csak beállított egy férfi, aki közölte, hogy meg akarja venni álmai BMW-jét, ami forintban közel 20 milliót kóstál.

Először azt hitték, viccel, de aztán begurult a szalon raktárába egy kisteherautóval, amelynek a platóján, gondosan berolnizva és bedobozolva iszonyatos mennyiségű aprópénz volt.

A férfi - aki egyébként buszsofőr - hosszú évekig gyűjtögette az aprót, és arról álmodozott, hogy egyszer összegyűlik annyi, hogy vegyen egy BMW-t.

Amikor már halomban állt otthon a pénz, a barátaival négy nap (!) alatt berolnizta és megszámolta. És kijött a 20 millió!

A szalon alkalmazottai egyébként értesítették a saját bankjukat, akik ki is küldtek pár embert, hogy segítsenek számolni. Tíz órán át ment a számolás, mint kiderült, a 150 ezer darab érme közel 900 kilót nyomott.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk