/felfedezo/90-eves-nagymama-instagram-vicces-kepek/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Hihetetlenül vicces képekkel van tele egy 90 éves nagyi Instagramja, aki még mindig élvezi az életet

Profin megszerkesztett fotóin elektromos biciklin száguldozik vagy boszorkányként repked, de szívesen bújik állatbőrbe és a veszélyes helyzeteket is szereti.
hirdetés

Az Instagram koronázatlan királynője is lehetne egy japán nagymama, aki humoros, mégis profikat megszégyenítő módon megszerkesztett képeivel nyűgözi le újra és újra 127 ezer követőjét.

Kimiko Nishimoto 90 éves korára sem veszítette el a jókedvét és a humorát, élvezi az életet, az átlagos hétköznapjait pedig egy kis őrültséggel dobja fel - legalábbis virtuálisan.

A nagyi profin kezeli a képszerkesztő programokat és az Instagram-oldalát is. Az ott megjelent képeiből tavaly decemberben már kiállítás is nyílt Tokióban, ahová sok netes rajongója is ellátogatott.

Az idős hölgy szívesen bújik állatok bőrébe, de tündérként és boszorkányként is ábrázolta már magát, a száguldozást pedig egyenesen imádja.

Íme néhány a legjobb és legviccesebb képei közül:

hirdetés

頑張れ日本! 頑張れASIA! ありがとう平昌!

20k Likes, 80 Comments - 西本喜美子 (@kimiko_nishimoto) on Instagram: "頑張れ日本! 頑張れASIA! ありがとう平昌!"

2月24日は愛知県東海市でトークイベント&写真展。4月には沖縄に行くかもしれません。 たくさんの方とお会いできるのを楽しみにしています。

18.1k Likes, 193 Comments - 西本喜美子 (@kimiko_nishimoto) on Instagram: "2月24日は愛知県東海市でトークイベント&写真展。4月には沖縄に行くかもしれません。 たくさんの方とお会いできるのを楽しみにしています。"

1月17日に東京で遊美塾(写真講座)の特別講座が開催されます。 私も参加します。私が育った写真講座です。目からウロコの講座です。東京の方々と友達になれるのが楽しみです。 詳細は遊美塾のホームページから確認できます。検索=遊美塾

13.9k Likes, 95 Comments - 西本喜美子 (@kimiko_nishimoto) on Instagram: "1月17日に東京で遊美塾(写真講座)の特別講座が開催されます。 私も参加します。私が育った写真講座です。目からウロコの講座です。東京の方々と友達になれるのが楽しみです。..."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk