hirdetés

FELFEDEZŐ

Ez a 8 férfi bebizonyította, hogy 50 éves kor felett is lehetsz szexszimbólum

Még hogy a kockahas korfüggő!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 29.

hirdetés

"Az én koromban már úgyis mindegy" és "ennyi idősen már késő nekiállni" - ugye, milyen gyakran hallani ezt már a 40 feletti emberek szájából is? Holott sokak szerint valójában csak 50 felett kezdődik az élet...

Íme 8 férfi, aki bebizonyította: a kockahas és a sármos mosoly kortalan!

Chuando Tan, 51 éves

"You will never get there if you never begin" #NeverGiveUp To those asked why glasses in shower: tell me, how else to snap a selfie as I can't see ? ? LMAO ?

65.3k Likes, 849 Comments - C H U A N D O 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey) on Instagram: ""You will never get there if you never begin" #NeverGiveUp To those asked why glasses in shower:..."

hirdetés

Philippe Dumas, 62 éves

? ? Only one word to comment this: YOLO (you only live once) #dapper #silverpower #fashion #trendy #shopipng Keep entering the LodinG contest. Play and win ?. Winner on October 9. @loding_officiel @mario_dessuti_officiel . . . . concours #concourslodingparis #lodingparis #lodingshoes #contest #skate #skateboard #model #seniors #chic #elegancia #luxurylifestyle

1,121 Likes, 36 Comments - Philippe Dumas. Paris. France (@dumphil) on Instagram: "? ? Only one word to comment this: YOLO (you only live once) #dapper #silverpower #fashion #trendy..."

Anthony Varecchia, 55 éves

Upstate at my place in the Catskills... no longer do I have it. Great memories but part of my past... my new future ⚓️. That's Jesus behind me.

2,593 Likes, 25 Comments - Anthony Varrecchia (@anthony.varrecchia) on Instagram: "Upstate at my place in the Catskills... no longer do I have it. Great memories but part of my..."

Gianluca Vacchi, 51 éves

Sunny meditation #gvlifestyle

409.5k Likes, 4,415 Comments - Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Instagram: "Sunny meditation #gvlifestyle"

Eric Rutherford, 50 éves

Sofa Sundays with my lapdog ? #couchpotato ? #brunching ? #football Good times

10.2k Likes, 109 Comments - eric rutherford (@mr.rutherford) on Instagram: "Sofa Sundays with my lapdog ? #couchpotato ? #brunching ? #football Good times"

Shan Michael Hefley, 55 éves

This was the beginning of my real transformation. From the mid 80s to the late 90s I was a very successful investment adviser for Edward Jones. I was living the dream! Making more money than I ever thought possible, married to the most beautiful woman I'd ever seen, owning one of the biggest homes in town and the dad to a bright eyed handsome little 5 year old! You would think this would be enough!! But to a wounded heart there's never enough. In the roaring 90s I was making my clients a lot of money! So much so that I began to rationalize taking some for myself. So I did, of course always thinking no one would ever know. Until that fateful day Feb 23, 1999. I had been discovered! The next day corporate flys to my office and terminates me from my dream. I was devastated! That job was my identity. It was who I was. Without it I was nothing! All night long I fell further into depression at what had happened. On Feb. 25, 1999 I woke up early and wrote my suicide note. The whole town knew now what had happened to the golden boy. At least me killing myself might cause the town to pity my wife rather than revel in her loss. After writing my note I went next door to my best friends home to settle an issue but not telling him anything about my intentions. After a couple of hours my wife comes looking for me. As we walked home, she stopped and grabbed me by the shoulders and said "you aren't going to do anything stupid are you?" And my response to her shocks me to this day, I said "I've got to be baptized!" Now I was not a Jesus follower and NO ONE had said anything to me about God. At 1pm on Feb 25 1999 with my wife and my two best friends I bowed my knee and asked Jesus to forgive me of my sins, and to be my Lord and Savior. Jim baptized me right then and there too. I walked out of that church and I had never seen the sky so blue as that day! The blinders had been removed! My life would never be the same. This was just the very beginning of my true transformation.

1,304 Likes, 95 Comments - Shan Michael Hefley (@shan_hefley) on Instagram: "This was the beginning of my real transformation. From the mid 80s to the late 90s I was a very..."

Ron Jack Foley, 52 éves

Topless Tuesday ? ? @miguel_jacob_ ? @jaclynbonavota ? @caitlincullimore

2,147 Likes, 72 Comments - R JACK FOLEY (@to_ron_to) on Instagram: "Topless Tuesday ? ? @miguel_jacob_ ? @jaclynbonavota ? @caitlincullimore"

Irvin Randle, 56 éves

It may be ??? here in Houston, but this @fashionnovamen bomber and blue jeans is so ? #classic #irvinrandle #menwithclass #model #silverfox #dapper #classic #fashion

1,944 Likes, 46 Comments - too grown. (@irvinrandle) on Instagram: "It may be ??? here in Houston, but this @fashionnovamen bomber and blue jeans is so ? #classic..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Mellkasán kívül dobog a szíve egy 11 éves orosz kislánynak

A Cantrell-pentalógiával született Virsaviyát állítása szerint ez egyáltalán semmiben nem akadályozza.
Fotó: Northfoto/mediadrumworld.com/@legendari_love - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Egymillió emberből csak egy születik Cantrell-pentalógiával, vagyis egy olyan rendkívül ritka szindrómával, amikor a szív nem a mellkasüregben, hanem azon kívül helyezkedik el. Így született a Floridában élő ma már 11 éves Virsaviya Borun-Goncharova is, akit állítása szerint szinte semmiben nem akadályoz állapota, írja a Mirror.

A Cantrell-pentalógia akkor alakul ki, amikor a terhesség alatt nem megfelelően fejlődnek a bordák és a hasfal. Az ilyen rendellenességgel született kisbabák az esetek túlnyomó részében röviddel a szülés után meghalnak.

Nem úgy Virsaviya, aki mára már egy igazi kamaszlány lett.

Pedig neki sem volt sok esélye a túlélésre: anyukájával már a terhesség alatt közölték, hogy már az is csoda lenne, ha a gyerek egyáltalán élve születne.

A csecsemő végül életben maradt, és azóta is mindenki a csodájára jár. Mivel a kislány szíve a mellkasán kívül helyezkedik el, folyamatosan látható, ahogy dobog. Ezt szereti nézni a gyerek testvére, Ervin is, aki gyakran nővére szívén pihentetni az arcát vagy kezét.

hirdetés
A kislány anyukája, Dari még 2015-ben költözött Oroszországból Amerikába egy műtét miatt. A kislány szívében található lyukat kellett megszüntetni, amivel lehetővé tették volna, hogy még könnyebb legyen az élete. Erre végül nem került sor a tüdő artériáit befolyásoló magas vérnyomás miatt, ráadásul 2020 elején Virsaviya kórházba került véroxigénszintjének csökkenése következtében.

Az anyuka elmondta, hogy bár a kislány csak nevet az állapotán, valójában nem olyan egyszerű az élete. Mivel a gyerek szíve tulajdonképpen a bőre alatt dobog, szinte minden szokatlan helyzet komoly megterhelést jelent számára. Ettől függetlenül a kislány nem adja fel, és ugyanúgy énekel és táncol a barátaival, mint a többi gyerek. Ilyenkor azonban mindig a közelben kell lennie az otthoni oxigén koncentrátornak, ha netán elszédülne vagy rosszul lenne.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy elásott láb miatt hívta ki a rendőrséget egy angol nő, de kiderült, hogy az nem az, aminek látszik

A zsaruk rendőrkutyákkal mentek ki a helyszínre, ahol aztán meglepő dolgot találtak.
Fotó: Northumbria Police/Facebook - szmo.hu
2021. január 09.

hirdetés

Meglepő dologra lett figyelmes egy nő még kedden délután az angliai Gatesheadben, amikor a kutyáját sétáltatta: egy lábujjat vélt felfedezni a földbe ásva - számolt be róla a BBC.

A nő nagyon megijedt, azt hitte, talán egy holttest egy része kandikál ki a sárból, ezért készített egy fényképet és elküldte a rendőrségnek.

A helyi egyenruhások rendőrkutyákkal mentek ki a helyszínre, és igencsak meglepődtek, amikor rájöttek, hogy a lábujj valójában egy krumpli, amely mellett egy gomba nőtt ki a földből.

A rendőrök jót nevettek ezen, de a kapitányság Facebook-oldalán azt írták, becsülik a bejelentő nő éberségét, és arra kérik a lakosságot, hogy tegyenek hasonlóan, ha sejtésük szerint emberi maradványokra bukkantak, hiszen sosem lehet tudni. Ha pedig kiderül, hogy egy zöldséget találtak, a rendőrkutyák hálásak lesznek a jutalomfalatért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Felmondott az iskolában, és inkább az OnlyFans-en vetkőzik korábbi fizetése sokszorosáért egy négygyerekes amerikai tanárnő

Dollár százezreket keres a 33 éves egykori tanárnő. Egycsapásra elmúltak a család anyagi gondjai.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Korábban hat évig sajátos nevelési igényű gyerekeket oktatott, de inkább felmondott, és egy erotikus közösségi oldalon vetkőzik egy arizonai tanárnő azért, hogy támogatni tudja a családját, írja a Daily Star.

Courtney Tillia még a koronavírus-járvány első hulláma alatt döntött úgy, hogy felhagy tanári karrierjével, és a pénz miatt inkább az OnlyFansen próbál érvényesülni. A fizetős közösségi oldalon a 33 éves szexi tanárnő ma már iskolai fizetésének négyszeresét keresi meg havonta, és elmondása szerint egyáltalán nem szégyelli, hogy szexmunkás lett belőle.

Az Instagramon már több mint 160 ezer követővel rendelkező Tillia szerint a járvány kifejezetten jól jön az erotikus oldal dolgozóinak, mert a karantén miatt az emberek nem mennek sehova, hanem otthon ülnek és interneteznek. Míg korábban csak szűkösen jött ki fizetéséből és családja anyagi nehézségekkel küzdött, az erotikus oldalnak köszönhetően ma már mindent meg tud adni a hozzátartozóinak, amire csak szükségük van.

Pedig nem volt egyszerű a váltás: eleinte férje egyáltalán nem rajongott az ötletért, hogy a nő testéből éljenek a jövőben. De végül belátta, hogy nekik és négy közös gyereküknek is könnyebb lehet, ha minden a tervek szerint alakul.

A pénzen túl Courtney élvezi is a munkáját. Reményei szerint az ő története arra ösztönzi majd a többi nőt, hogy bátran kifejezzék szexualitásukat. A négygyerekes egykori tanárnő élete teljesen megváltozott, amióta erotikus modell lett, és elmondása szerint jobban élvezi az életet, mint valaha, egyáltalán nem bánta meg döntését.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Puszta kezével fojtotta meg a kutyáival végző farkast egy orosz gazda

A fenevad két kutyáját is megölte, és egy lóra is rátámadott. Az Észak-Oroszországban élő férfi attól tartott, hogyha nem állítja meg, akkor többeknek is ártani fog.
Illusztráció: christels/Pixabay - szmo.hu
2021. január 09.

hirdetés

Megdöbbentő felvételek számoltak be arról, hogy egy farkas megtámadott egy farmert Észak-Oroszországban - írja a Ladbible.

A felvételen jól látszódik, hogy a férfi és a farkas a hóban harcba keveredett, majd a férfi többször is megütötte a farkast, végül pedig puszta kezével fojtotta meg.

Az egyik jelentés így szól az esetről:

"A gazdának nem volt ideje felvenni a puskáját, és puszta kézzel fojtotta meg az állatot."

A farkas már két kutyáját is megölte a gazdának, és egy lovát is megtámadta, így a férfi attól tartott, hogy több jószága is ilyen sorsa jutna a farkas miatt.

Viszont az ügy nem marad kivizsgálatlanul, Galina Dzyuba, regionális főállatorvos elmondása szerint teszteket csinálnak, hogy megtudják, a farkas veszett volt-e. Ki szeretnék deríteni a támadás pontos okát, hogy azért történt-e, mert a farkasnak nem volt elég élelme, vagy mert éppen beteg volt.

hirdetés
A helyiek szerint az ilyen esetek, hogy haszonállatokra támadnak a farkasok, egyre gyakoribbak, hiszen az emberek a környező erdőket elégetik, pusztítják, és így a farkasok elveszítik a szokásos zsákmányukat.

Azóta a farmer is megszólalt az ügyben a Life.ru-nak, ahol elmondta, hogy ő maga hívta oda magához az állatot és került vele összetűzésbe.

Az orosz gazda attól félt, hogyha nem teszi ezt meg, akkor az állat másokat is megtámadhat:

"Ha nem teszem meg, valakit elkapott volna, megölt volna".

A küzdelem során a fenevad kicsit megharapta Krivosheev kezét, de egy bot segítségével sikerült visszavernie a férfinek a farkas támadását.

Borisz Krivosheev, a zsidó autonóm régió Novotroitskoe falujának lakója továbbá így nyilatkozott a farkassal való harcával kapcsolatban:

"Az első este két kutyát biztosan megölt, többeket megharapott, egy lovat is. Egy őrt elkezdett üldözni...Én is ott őrködök, a második éjszaka is eljött a farkas, megláttam, és azt mondtam neki: 'Gyere ide.' Odafutott."

A férfi az amur.info-nak elmondta, hogy már elég régóta vadászik, így nem fél a vadállatoktól. Krivosheev szerint inkább az emberektől kell félni, és nem az állatoktól.

Forrás: 24.hu

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: