hirdetés

FELFEDEZŐ

34 év után találta meg apját az amerikai lány, aki egy nyári flörtből született

DNS-teszt segítségével bukkant a nyomára.
Fotó: Alicia Warren / SWNS / Northfoto - szmo.hu
2020. november 17.

hirdetés

34 év után egy DNS-teszt segítségével találta meg édesapját egy amerikai lány, akinek édesanyja egy nyári flört során esett teherbe - írja a Mirror.

A most 34 éves Alicia Warrent anyja egyedül nevelte fel, ám nem azért, mert apja elhagyta volna: a lány egy futó kalandból született. Édesanyja, Betty éppen Guam szigetén állomásozott a haditengerészettel, amikor este egy bárban összeismerkedett Peterrel, aki bátyjával érkezett a szigetre, hogy búvárkodjanak.

Az egyéjszakást kalandot követően Peter testvérével visszautazott az Egyesült Államokba, Betty viszont még két évig a szigeten maradt. A futó románc után néhány héttel azonban a nő megtudta, hogy terhes.

Próbálta felvenni a kapcsolatot a férfival, ám csak a nevét tudta, és azt, hogy Los Angelesben él, ennyi információ alapján pedig nem sikerült a nyomára bukkannia.

Lánya, Alicia még a szigeten született, 1987-ben azonban átköltöztek az Államokba. Mikor Alicia felnőtt, elhatározta, hogy felkutatja az apját: azt gondolta, hogy a Facebook és az internet segítségével könnyebb lesz. Nem így lett:

hirdetés

hiába tudta a férfi nevét, csak Los Angelesre leszűkítve ötmillió találatot dobott ki a Peter Goldstein névre.

A profilokat hiába kezdte el nézegetni, fogalma sem volt, hogy nézett ki a férfi, anyja leírása is kevés volt, ráadásul több évtized telt el a találkozásuk óta. 2018-ban aztán új módszerhez folyamodott: DNS tesztet csináltatott, amelyet aztán egy adatbázisba töltöttek fel, ezen keresztül lehetett rokonokat találni. Ez sem hozott eredményt.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk