/felfedezo/20-eve-vett-egy-burgert-a-mekiben-es-elrakta-igy-nez-ki-most/
hirdetés

FELFEDEZŐ

20 éve vett egy burgert a Mekiben és elrakta – így néz ki most

Megmondanád róla, hogy 1999-ben sütötték?
hirdetés

A 2News járt utána egy híres burger történetének, amit David Whipple vásárolt a logani McDonald’s-ban. A nyáron 21. születésnapját ünneplő szendvicset eredetileg egy prezentációihoz vásárolta, amiben azt akarta bemutatni, hogy az enzimek miként működnek és hogy miként romlanak meg az ételek.

Nem jött össze, a szendvics ugyanis nem romlott meg.

A történet szerint Whipple a kabátzsebébe rakta a hamburgert, amit aztán beraktak a szekrénybe, és jó pár évig ott is maradt. A férfi és családja ugyanis elköltözött Loganből St. George-ba. Whipple már meg is feledkezett a kabátról, azt hitte, felesége elajándékozta.

Először akkor lett szó újra a matuzsálemi korú szendvicsről, amikor az 14 éves lett. Amikor újra előkerült alig változott valamit ahhoz képest, ahogy eredetileg kinézett. 20 évesen sincs éppen rossz formában a burger, ám tulajdonosa szerint illata már nincs.

A legtöbbek szerint a mekis szendvics azért szárad inkább ki elromlás helyett, mert a nedvesség viszonylag gyorsan távozik belőle.

hirdetés

Man unveils 20-year-old hamburger

I guess you like my world's oldest hamburger Utah. David Whipple has kept his hamburger in this hamburger tin since get this, the 19 nineties July seventh 1990, - nine well tell people about it and they're they're shocked. There's sprays.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk