hirdetés

FELFEDEZŐ

19 millió forintos borravalót kapott egy barista, aki nem szolgált ki egy maszk nélkül vásárló nőt Kaliforniában

A fiatal barista csak az előírások betartását szerette volna kérni a gyorsan dühbe guruló jógaoktatótól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 27.

hirdetés

Már közel 50 ezer dollár (15,8 millió forint) borravalót dobtak össze az egyik közösségi adománygyűjtő oldalon annak a San Diegó-i baristának, aki nem szolgált ki egy maszk nélkül rendelő nőt, írja a People. A lap cikkének megjelenése óta újabb 10 ezer dollár jött össze Lenin Gutierreznek, így már 60 ezer dollárnál (19 millió forint) jár a virtuális borravaló-gyűjtés.

A fiatal barista a Facebookra posztolt egy videót, amiből kiderül, hogy a történet napján éppen az egyik kasszához osztották be a Starbucksban. Egyszer csak sorra került egy nő, aki nem viselt maszkot, holott Kalifornia államban a koronavírus-járvány miatt kötelező az arcot elfedő ruhadarab viselése a nyilvános helyeken, így éttermekben és kávézókban is.

Lenin Gutierrez megkérte a vendéget, hogy amennyiben van nála maszk, legyen szíves felvenni a kávézóban. A nő erre csak annyit válaszolt:

"Nem, nincs rá szükségem."

hirdetés

A barista próbálta megmutatni a nőnek azt a papírt, amiben a kávézólánc leírta az ilyen esetben szokásos eljárásrendet, de erre már nem volt lehetősége, mert a nő pillanatok alatt dühbe gurult, és az embereket lebirkázva kiviharzott a kávézóból.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk