FELFEDEZŐ

19 első randi, amit romantikus filmben tuti nem láttál

Ezek a példák tökéletesen bizonyítják, hogy maga az élet a legjobb forgatókönyvíró. Kínos, nevettető vagy épp eszményi randik, amelyek örökké emlékezetesek maradnak.

Link másolása

Étterem, séta, elegancia, kordában tartott viselkedés. Na persze. Olvasók a Whisperen osztották meg rendhagyó első randik történetét.

1.

Már az első randin elmentem a srác lakására, hogy megdögönyözhessem a cicáját. A srácot nem is érdekelte, hogy nincs szex, annak örült, hogy a macskája megkedvelt.

2.

A gimiben egy barátommal megfogadtuk, hogy ha 35 éves korunkra nem leszünk házasok, akkor összeházasodunk mi. Az idén lettünk 35 évesek, és ma éjjel lesz az első randink.

3.

Az első randin kegyetlenül betéptünk, és a padlón hevertünk. Csókolóztunk és röhögtünk, miközben a Chewbacca-üvöltést próbáltuk mesterszintre emelni.

4.

A férjem holnap vacsorázni viszi a lányunkat. Azt mondta, azt akarja,hogy a gyerek első randija vele legyen, tanulja meg, miként kell egy nővel bánni igazi randi alkalmával. Büszke vagyok.

5.

Tizenkilenc éves fiú vagyok, és végre elfogadtam, hogy meleg. Ezen a hétvégén megyek az első randimra egy fiúval. Kívánjatok szerencsét.

6.

Dugtam egy csávóval az első randin, és nem hinném, hogy kurva vagyok. Hatékony vagyok. Rögtön a lényegre tértem.

7.

A legjobb barátommal az első randinkon eltörtem a bokámat, ölben cipelt az autóhoz.

8.

Apám 14 éve szingli, anya halála óta. Ma megy először randizni. Olyan büszke vagyok rá!

9.

A lányomnak ma volt az első randija. A csávó hazudott, és azt mondta, elvette a lányom szüzességét. Mire a lányom mindenkinek azt mondta, hogy a csávó teherbe ejtette. Na, találjátok ki, ki ismerte be, hogy hazudott, mégpedig villámgyorsan? Annyira büszke vagyok a lányomra!

10.

Első randin voltam a barátommal, és azt suttogtam: „Szeretlek.” Ő is azt mondta, hogy szeret.... Még mindig nem tudja, hogy a hamburgernek mondtam.

11.

Egyedülálló szülő vagyok, és a gyerekemmel mentem egy első randira. A partnerem elbeszélgetett a gyerekkel, és sokat segített. És másodszor is látni akar.

12.

Egy férfi könyvesboltba hívott randira kocsma helyett. Szerelmes vagyok, azt hiszem.

13.

Távkapcsolatban élek a barátnőmmel, most volt az első randink, a holdfogyatkozást néztük meg, egymástól 3000 kilométerre.

14.

A srác azt mondta az első randin, hogy a szemem „gyönyörű barnás árnyalatú. Olyan, mint a gyökérsör.” Kilóra megvett.

15.

Randizni mentem egy sráccal tegnap este, és a pólójára az volt írva, hogy „Már az első randin megduglak”, és tényleg.

16.

Egy étterembe mentem egy sráccal, első randevú. Két asztalra ültünk az exeinktől, akik egymással randiztak. WTF, Univerzum????

17.

A gimiben iszonyúan tetszett a szexi tesitanárunk. Nemrég összefutottunk egy koncerten, nemsokára sor kerül az első randinkra!

18.

Tízéves korom óta szeretek egy lányt. Tizenöt év telt el azóta, most megyünk az első randira. Fogalma sincs, mennyit vártam erre a pillanatra.

19.

A világ legrövidebb első randija: Közölte, hogy fúj, és rámutatott egy meleg párra. Mondtam, hogy húzódjon le, kiszálltam a kocsiból és hazasétáltam.

Via Whisper, címkép: Pixabay

Ha tetszett az összeállítás, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: