FELFEDEZŐ

15 éve magának húzza ki a fogait egy brit férfi, mert nem kap időpontot a fogorvoshoz

Többnyire az ujjával húzza ki a fogat, de előfordult már az is, hogy fogót használt.

Link másolása

Az 50 éves David Sergeant lassan 15 éve magának húzza ki a fogait, mivel nem tud időpontot foglalni a fogorvoshoz. Az Angliában élő egykori hentes elmondása szerint,

ha megfájdul az egyik foga, akkor megiszik egy-két sört és bevesz néhány ibuprofen tartalmú vény nélkül kapható gyógyszert, majd kirántja az érintett fogat

- írja a LADbible.

A férfinek van még egy módszere a rossz fogak kihúzására:

„Megvárom, amíg a fog meglazul, aztán lazítgatom és lazítgatom, majd végül kihúzom saját magam”

- nyilatkozta Sergeant, aki többnyire az ujjával húzza ki a fogat, de előfordult már, hogy fogót használt a beavatkozás során.

A csináld magad gyakorlatot az állami egészségügyi szolgálat (NHS) senkinek sem tanácsolja, helyette azt kérik az emberektől, hogy szükség esetén hívják az NHS sürgősségi vonalát. Az NHS az eset kapcsán nyilatkozva hangsúlyozta, hogy a reformok megvalósulását követően lehetővé válik majd, hogy a praxisok több beteget tudjanak fogadni, ezzel remélhetőelg Sergeant esete a jövőben már nem ismétlődhet meg.

Sergeant a mentális problémák mellett fogyatékossággal is küzd, amiért rendszeres megélhetési támogatásban részesül és nehéz anyagi körülmények között él. Gyakran még ételt sem tud magának vagy a kutyájának venni, így többnyire a barátai segítik ki a mindennapokban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk