hirdetés

FELFEDEZŐ

13 szerencsétlen egyetemista, akiknek nem indult túl jól a tanévük

Reméljük, azért a vizsgaidőszakig nem tart ki a balszerencse!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 17.

hirdetés

Kinek jobban, kinek kevésbé fényesen indult a 2018-as tanév. Most az utóbbi kategóriából mutatunk be néhány vicces esetet, reméljük, mihamarabb megfordul a szerencséjük!

#1 Ez a lány átváltozott hupikék törpikévé a hajfestéke miatt.

#2 Szegény lánynak a nevéből generált egyetemi email címe azt mondja, hogy szereti a s*ggeket.

hirdetés

#3 Vannak mocskos szobatársak, de talán ez már túlmegy miden határon. Ez a lány azt kéri, hogy osszák meg a tweetet, hogy szobatársa lássa, nem csak "túlreagálja" a dolgot.

#4 Egy csoportbeszélgetésben mindenki jegyzetet kért, mert véletlenül átaludta az órát. Ethan elküldte, az áll rajta, hogy be kell állítani az ébresztőórát.

#5 Natalie professzora -500 pontot adott a lánynak, mert nem egy felhő linket küldött el neki, hanem feltöltötte a háziját.

#6 Ashley egy olyan albérletben járt, ahol csak fiúk laknak. Nem volt zuhanyfüggöny, viszont 3 TV is volt a nappaliban. Csak egyetemista dolgok.

#7 Abbey osztálytársa órán töltötte fel az e-cigijét. Az volt a feladat, hogy írjanak az egyik osztálytársukról egy történetet, Abbey nem fogta vissza magát.

#8 Julia véletlenül lehúzta a koli kulcsát a WC-n, aminek darabja kb. 24.000 forintba kerül.

#9 Kurto azt üzeni az újdonsült kollégistáknak, hogy óvatosan másszanak le az emeletes ágyról, mert ő ma reggel megcsúszott és eltörte a kislábujját.

#10 Annie-nak össz-vissz 5.555 forintja maradt a bankszámláján.

#11 Rachel életében először aludt a koliban és máris kapott egy büntetést a parkolásért.

#12 Ez a lány csak ki szerette volna kapcsolni a mobilnetét, de véletlenül elindította a zenelejátszót. Természetesen mindenki hátrafordult, a tanár pedig nagy dobra verte az egészet.

#13 Végül ez a fiatalember azzal foglalatoskodik órán, hogy memeket küld a társai telefonjára. Ezt a képet véletlenül a professzor MacBookjára küldte, így az megjelent a kivetítőn. Kínos.

Címlapkép: Unsplash


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk