FELFEDEZŐ

10+1 sportág, aminek a képviselői beleálltak a Tetrisz-kihívásba


Link másolása

6.

Nézzünk egy ifjú jéghokist Szentpétervárról. Itt aztán van cucc!

#tetrischallenge ВСЁ ЧТО НУЖНО ЮНОМУ ХОККЕИСТУ ДЛЯ ТРЕНИРОВКИ! ЧТО ЗАБЫЛ ПОЛОЖИТЬ? @bodnar50bogdan HC "ELITE" ИГРАЙ В ХОККЕЙ С НАМИ #hcelite #50bo #thh #tixonhardhockey #hockey4kids #elitelions #eliteallwin #hockey #kidshockey #hockeyspb #хоккейглухих #хоккейдлядетей #хоккейспб #хкэлит

143 Likes, 7 Comments - Хоккейный клуб "ELITE" (@hc.elite) on Instagram: "#tetrischallenge ВСЁ ЧТО НУЖНО ЮНОМУ ХОККЕИСТУ ДЛЯ ТРЕНИРОВКИ! ЧТО ЗАБЫЛ ПОЛОЖИТЬ? @bodnar50bogdan..."

7.

Íme a kickbox, amihez nem csak egy kesztyű kell…

#tetrischallenge Амуниция под амбиции!!! У меня как с амуницией, так и с амбициями все в порядке ? Ответочка: @stas_hoost Вызов брошен: @lozenko_muaythaispirit @krytsky_legat @pravsha_box @naichukvadim @dmitry_mykh @k_k_882391 @dimonchampion #bereal #realfighter #muaythai #k1 #temp #kiev #kickboxing

222 Likes, 17 Comments - Oleg Tsvik (@oleg_tsvik) on Instagram: "#tetrischallenge Амуниция под амбиции!!! У меня как с амуницией, так и с амбициями все в порядке ?..."

8.

A Spartan Race egyre népszerűbb, hiszen maga a sport is egy kihívás. Az eszközei viszonylag egyszerűek, de a teljesítményhez sok minden kell.

❤️ Spartan Race Sprint ❤️ Kazincbarcika Mai hopp #adamtothocr #spartan #spartanrace #ocr #gear #equipment #sprint #spartansprint #run #running #happy #kazincbarcika #tetris #tetrischallenge #multinavigátor #inov8 #inov8hungary #garmin

118 Likes, 0 Comments - Ádám Tóth OCR (@adamtothocr) on Instagram: "❤️ Spartan Race Sprint ❤️ Kazincbarcika Mai hopp #adamtothocr #spartan #spartanrace #ocr #gear..."

9.

Egy orosz síelő megmutatja, hogy nem is kell olyan sok ruha ehhez a sporthoz.

Забавная штука этот Tetris chellenge. В ожидании снега решил поиграть "в танчики". (Это конечно игра в куклы, но по мальчуковски будет всё-таки "в танчики"). Чем горнолыжный инструктор на @amut_snow_lake хуже белорусских танкистов или голландских пожарных?! Ну и естественно, труднее всего решить чисто технический, маленький вопрос - как приделать телефон к потолку и успеть лечь на пол пока таймер отсчитывает 10 секунд! #tetrischallenge #amut #амут #амутсноулэйк #комсомольскнаамуре #холдоми

35 Likes, 16 Comments - filias fog (@filias.f) on Instagram: "Забавная штука этот Tetris chellenge. В ожидании снега решил поиграть "в танчики". (Это конечно..."

10.

Jöjjön a kosárlabda! Mindent értünk, de azt a baseballütő szerű dolgot nem nagyon. Esetleg valakinek ismerős?

Наша команда принимает очередной челлендж. На очереди #tetrischallenge от команды @bk_orel ? Парни отлично справляются с этой задачей? И передают эстафету @bk_vyatgu и @spartabasket ? #урфу_уралмаш#асб#баскетбол#спортурфу#russia#урал

215 Likes, 0 Comments - БК УрФУ-Уралмаш (@_urfu_uralmash) on Instagram: "Наша команда принимает очередной челлендж. На очереди #tetrischallenge от команды @bk_orel ? Парни..."

+1.

Ha a balettet szerintetek is lehet sportnak nevezni, nézzétek meg, milyen felszerelés kell hozzá!

#tetrischallenge What's inside ballet dancers' everyday life? Check out workout equipment and other stuff @ogabysh and @lubaandreeva use on tour. #EifmanBallet #BorisEifman #ballet #ТеатрбалетаБорисаЭйфмана #БорисЭйфман #балет

1,223 Likes, 16 Comments - Eifman Ballet (@eifmanballet_official) on Instagram: "#tetrischallenge What's inside ballet dancers' everyday life? Check out workout equipment and..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hat éve nem használ sampont és balzsamot egy férfi, azóta nem hullik a haja
Az első három hét volt csak durva, utána beindult a haj öntisztulása. Lehet, hogy ennyire egyszerű a kopaszodás ellenszere?

Link másolása

Már több mint tízmillióan látták Nick Coetzee videóját, amiben a férfi a hajhullás megállításáról mesél a TikTokon. Coetzee még tinédzser volt amikor észrevette, hogy a homloka egyre feljebb kúszik, a pólói pedig tele voltak kihullott hajszálakkal.

A helyzet odáig fajult, hogy az iskolába két inggel indult el, mert tudta, hogy az első óra végére tiszta haj lesz mindene,

írja a videót kiszúró LADbible.

Coetzee haja végül már csomókban hullott, amikor arra gondolt, hogy nem használ egy ideig vegyszereket tartalmazó sampont és hajbalzsamot. Ennek már hat éve, mivel rövid időn belül abbamaradt a férfi hajhullása. Nick haja azóta sokkal egészségesebb, és mint kiderült, nincs egyedül azzal, hogy hajmosás nélkül éli az életét. A természetes módszerben, vagyis az egyszerű tiszta vizes öblítésben hívőknek saját mozgalma van, amit többek között a #nopoomovement hashtag alatt lehet elérni.

Coetzee elmondja: eleinte attól tartott, hogy nagyon zsíros lesz a haja. Ez így is volt az első 2-3 hétben, utána azonban beindult az öntisztulás, és a haja visszanyerte természetességét. Azóta nincs gondja a hajhullással sem, és sokkal jobban érzi magát.

A kopaszodástól megszabadult férfi angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋? #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris - Else

A hajmosás nélkül élők Nickhez hasonlóan úgy vélik, hogy a vegyszerekkel telepakolt samponok és kondicionálók valójában átverések. Ráadásul a műanyagtubusok rendkívül környezetszennyezők. Ezen felül akad olyan is, aki pusztán takarékossági megfontolásból próbálja ki a sampon nélküli életet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már be lehet költözni a világ legkeskenyebb felhőkarcolójába, ahol milliárdokba kerülnek a legolcsóbb lakások is
A 84 emeletes Steinway Towerből pazar kilátás nyílik Manhattenre és a Central Parkra.

Link másolása

Elkészült a világ legkeskenyebb felhőkarcolója, amit New York Manhattan városrészében építettek fel.

A Steinway Tower vagy 111 West 57th Street néven ismert épület 435 méteres magasságával a nyugati félteke egyik legmagasabbja, csak két New York-i felhőkarcoló, a World Trade Center és a Central Park Tower nagyobb nála. Magasság-szélesség arányával (24:1) viszont kiemelkedik minden hasonló toronyépület közül.

Az építkezést 2013-ban kezdték el, végül 2021-re készült el a felhőkarcoló. 84 emeletesre építették, benne és a szomszédos Steinway Hall épületben összesen 60 lakást alakítottak ki. A torony tetején egy háromszintes penthouse lakás található, amely a Central Parkra néz. Az épület homlokzata terrakotta tömbökből áll, amely különböző megvilágítában és különböző szemszögből nézve más színűnek és textúrájúnak tűnik.

Az építészek fő célja az volt, hogy egy teljesen más, merész épülettel gazdagítsák New York látképét, ugyanakkor az a helyszín történelmi gyökerei előtt is tisztelegjen. A torony ugyanis a Steinway Hall kiegészítése lett, amely egy 1925-ben épült történelmi épület, a Steinway & Sons német-amerikai zongoragyártó cég alapítójának egykori otthonaként ismert, most pedig koncertteremként működik.

A felhőkarcolóban igazi luxuslakások várják leendő lakóikat, természetesen pazar kilátással - és jó sok pénzért.

Egy stúdiólakás ára 7,75 millió dollárról (~2,6 milliárd forint) indul, a penthouse lakások ára pedig 66 millió dollárig (~23 milliárd) terjed.

A Steinway Tower

Forrás: CNN


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán visszaadta a kampányszéket, amit Margit nénitől kapott kölcsön kampányeseményekre
„Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük” - írta a kormányfő, aki egy virágcsokorral is megköszönte a hölgynek a kölcsönszéket.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a parlamenti választás előtti napokban több városban is járt, a kampányeseményeken pedig egy kisszékre állva szólt a közönségéhez.

A választás utáni napon a kormányfő a Facebook-oldalán osztott meg egy képet arról a bizonyos székről, amit - mint kiderült -

egy idős hölgy adta kölcsön neki a fórumokra.

A miniszterelnök alá is írta a fából készült széket a "köszönöm" mellé.

Orbán a korábbi posztjában azt is írta, hogy a szék "jól bírta a strapát". Most viszont eljött az idő, hogy visszaadja a bútordarabot a jogos tulajdonosának, vagyis Margit néninek.

A kormányfő egy "Köszönöm, Margit néni!" feliratú képet tett közzé a Facebook-oldalán szombaton, amin a hölgyet láthatjuk a székkel és egy virágcsokorral a kezében.

"Kölcsönszék visszajár! Szerencsét hozott, 4 év múlva megint elkérjük"

- írta hozzá a miniszterelnök.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
Orbán Viktor a levágott disznónak is megköszönte, hogy nyert a Fidesz
A miniszterelnök a választások előtt az ország több pontjára is elment, sorban mond köszönetet mindenkinek.

Link másolása

Orbán Viktor a 2022-es választások előtt a legtöbbet vidéken kampányolt. Most, száz százalékos a feldolgozottságnál is stabil a Fidesz kétharmada, a miniszterelnök pedig a Facebookon említette meg azokat a településeket, ahol nem sokkal a választások előtt járt. Így kerülhetett ki a Facebookjára az a poszt is, amiben egy levágott disznónak is köszönetet mondott.

"Köszi, Röfi! Hajrá, Öttömös!"

- áll Orbán alábbi posztjában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk